punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zadni tlumiče

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Zadni tlumiče

fingerol
Zaslal: po leden 13, 2014 6:47 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
Zdarec. Po zimě chci konečně hodit dolu zadek tak bych se chtěl zeptat na doporučení nějakých tlumiču nemam to na zavody ale zase nechci nejakej v max přemýšlím těmahle http://www.weitec.cz/katalog.asp?pgid=7746 . Jestli máte někdo případně připomínky nebo rady na jiné tlumiče, tak předem dík za každou odpověď Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: po leden 13, 2014 7:28 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
šel bych do B8

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fingerol
Zaslal: po leden 13, 2014 10:13 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
Já si právě řikám jestli to neni zbytečné když s tím nezávodím Smile nemá s těma weitecama nekdo zkusenosti ? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: po leden 13, 2014 10:30 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
hikiny je myslim mela na autě, ale jako nevím co řešíš když to stojí stejně...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Iceman
Zaslal: út leden 14, 2014 7:36 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
tiez som za bilstein, neoplati sa robit pokusy. toto je overene, tlmice funguju a nestoja majland. nie su to vyslovene zavodne tlmice takze myslim ze v pohode, pripadne skus pozriet Kayaba, tie su tiez celkom slusne.

NuF!k
Zaslal: út leden 14, 2014 2:58 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 29. 07. 2011 Příspěvky: 278 Bydliště: Plzeň
Máte někdo zkušenost s tímto ? sice jsou přední ale když se tady tahle značka zminovala

http://www.speedpro.eu/tlumice-nastavitelnou-tuhosti-p-10538.html

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fierd
Zaslal: út leden 14, 2014 3:02 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 28. 04. 2010 Příspěvky: 347
Mel jsem weitec a nebylo to nic moc. Ted mam B8 jsou komfortnejsi a lip funguji.

lazik
Zaslal: út leden 14, 2014 4:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Za stejnou cenu jsou i Koni. Ty mam ja a jsou v pohode. Maji sice mene poloh nez ty KYB a zmena nastaveni neni koleckem, ale musi se tlumic demontovat. Za to ale pry vic vydrzi. U snizeneho auta je ale potreba mit dorazy, jinak se muzou znicit.

franus
Zaslal: út leden 14, 2014 5:25 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
lazik napsal:
Za stejnou cenu jsou i Koni. Ty mam ja a jsou v pohode. Maji sice mene poloh nez ty KYB a zmena nastaveni neni koleckem, ale musi se tlumic demontovat. Za to ale pry vic vydrzi. U snizeneho auta je ale potreba mit dorazy, jinak se muzou znicit.

A nepletes si to? Ja mam zkusenosti, opacne. KYB srovnani s Koni netecou a navic mam dojem, ze maji i silnejsi pistnici.

Zaslal: út leden 14, 2014 10:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
franus napsal:
A nepletes si to?

Nepletu. Tohle jsem se doslechl kdyz jsem se mezi tema dvema rozhodoval. Koni zatim dobre, s KYB osobni zkusenost zatim nemam.

NuF!k
Zaslal: čt leden 16, 2014 12:59 pm Odpovědět s citátem
já právě jako velkou výhodu oproti koni beru že se můžou nastavit bez demontáže ale nevím spíš mě zajímalo jestli na nich tady někdo nejezdí ? nějaké zkušenost atd.

taky mi jde o případný repas jestli to nekdo umí vím že dost lidí umí KW koni jen pár ale KYb je taková velká neznámá mi přijde

TomVTS
Zaslal: čt leden 16, 2014 5:12 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Už se to tu řešilo několikrát stačí pohledat.KONI jsou Shit od doby kdy se dávaly na Škodu 130RS.Pokud máš to štěstí a koupíš výrobek který i tlumí tak ti stejně vytečou.Výhoda je akorát v tom že se dají rozebrat a olej dolít,případně vyměnit ale koho by pořád bavilo to dolévat.Kayaba AGX je určitě nejlepší volba s těch všech co jsou tu vyjmenované.Zadní tlumiče se dají ještě použít třeba i AVO,nevím ale jaké je cenové srovnání,mají velký rozsah nastavení Rebound který jde opravdu poznat.Vše je moje osobní zkušenost.Jezdil jsem několik variant KONI a všechny dopadly stejně,ještě tu mám zničené přední tlumiče KONI a vždycky se směju jaká je to sračka.U lidí co znám a měly Koni tak to dopadlo všechno stejně.Můžu porovnat proti Kayaba AGX které fungojou líp než KONI,Bilstein jsem jezdil B4 sériové,jsou o něco tužší a tlumí nádherně,na hraně ale už jsou měkké.Pak Peugeot Sport tlumiče které fungujou o tisíc procent líp než všechno ostatní ale to jsme v jiné cenové kategorii.Jak už jsem psal minule,na slalomu nebo okruhu budou fungovat i ty KONI,nebo cokoliv tuningového ale na okresky bych si KONI nekoupil.Záleží na tobě kolik do toho chceš investovat a co od toho čekáš,podlě mě pokud nechceš dávat moc peněz tak ti budou stačit i ty Bilstein B4 a víš že to bude fungovat i na rozbitější cestě a v zimě.Volba je na tobě.

NuF!k
Zaslal: čt leden 16, 2014 6:15 pm Odpovědět s citátem
TomVTS napsal:
Už se to tu řešilo několikrát stačí pohledat.KONI jsou Shit od doby kdy se dávaly na Škodu 130RS.Pokud máš to štěstí a koupíš výrobek který i tlumí tak ti stejně vytečou.Výhoda je akorát v tom že se dají rozebrat a olej dolít,případně vyměnit ale koho by pořád bavilo to dolévat.Kayaba AGX je určitě nejlepší volba s těch všech co jsou tu vyjmenované.Zadní tlumiče se dají ještě použít třeba i AVO,nevím ale jaké je cenové srovnání,mají velký rozsah nastavení Rebound který jde opravdu poznat.Vše je moje osobní zkušenost.Jezdil jsem několik variant KONI a všechny dopadly stejně,ještě tu mám zničené přední tlumiče KONI a vždycky se směju jaká je to sračka.U lidí co znám a měly Koni tak to dopadlo všechno stejně.Můžu porovnat proti Kayaba AGX které fungojou líp než KONI,Bilstein jsem jezdil B4 sériové,jsou o něco tužší a tlumí nádherně,na hraně ale už jsou měkké.Pak Peugeot Sport tlumiče které fungujou o tisíc procent líp než všechno ostatní ale to jsme v jiné cenové kategorii.Jak už jsem psal minule,na slalomu nebo okruhu budou fungovat i ty KONI,nebo cokoliv tuningového ale na okresky bych si KONI nekoupil.Záleží na tobě kolik do toho chceš investovat a co od toho čekáš,podlě mě pokud nechceš dávat moc peněz tak ti budou stačit i ty Bilstein B4 a víš že to bude fungovat i na rozbitější cestě a v zimě.Volba je na tobě.

kdybych neřešil peníze tak si koupím za nějakou raketu podvozek který bude stát stejně jako moje auto (HP atd.....) právě že tyhle KYB vypadají dost zajímavě nějaký takový názor jsem si přesně chtěl přečíst
Díky

franus
Zaslal: čt leden 16, 2014 6:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
taky by stacilo pouzit funkci "Hledat" uz se to tu jednou resilo...
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=9858&highlight=kyb

Zaslal: čt leden 16, 2014 7:55 pm Odpovědět s citátem
franus napsal:
taky by stacilo pouzit funkci "Hledat" uz se to tu jednou resilo...
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=9858&highlight=kyb

já vím mám to celé pročtené ale tam se spíš řešilo Hp a podvozky fakt mimo mojí cenu auto využívám normálně jelikož mám auto snížené chtěl bych nějaké funkční tlumiče .... ale jako HP to nebude podvozek typu TA JOM už taky ne ..... fuj ...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: