SAXOKLUBÁKZaložen: 14. 06. 2013Příspěvky: 34Bydliště: Suchdol nad Lužnicí
Ahoj,hledal jsem tady na foru a nenašel,tak snad mi někdo poradí...budu montovat náporové sání a když už se to bude dělat,tak bych chtěl při tom udělat i vyčištění klapky i krokáče,protože se mi zdá,že mi habrují trochu otáčky,tak bych chtěl tohle udělat.Zvládnu to sám a nebo by to měl dělat nějaký odborník?Mohu tam něco rozhodit apod.?Napsal by mi někdo správný postup jak na to?Jak je to potom s nastavením klapky,musí se na diagnostiku a nebo si to motor nastaví sám?Čím to případně vyčistit,co je na to nejlepší líh,tech.benzín,čistící sprej?Budu rád,kdyby mi někdo poradil,budu vděčný...mějte se kluci.
PS:Zatím jsem se rozhodl u toho sportovního náporového sání,pro variantu, že natáhnu hadičku pod auto a uvidím co to bude dělat...a jestli můj motor je olejnička:-) jak je tu popisováno,stačí koupit kousek hadičky cca 10cm a jen to ohnout do motorového prostoru a nebo se koupí delší kus a natáhne se to až úplně dolů a zajistí proti pohybu, aby případný zbytky oleje nešli vůbec do motorového prostoru?
FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
v origo sani jsem mel taky olej...
potom co jsem dal naporovy, tak to bylo suchy...
takze si tak nejak myslim, ze si to motor "vytahoval" sam
takze hadicku dolu a cau...
co se tyka demontaze, je tam inbus, po motazi zpatky jen zapojis konektory, nic nenastavujes... co se tyka cisteni - pouzij cokoliv co je schopno rozpustit ten bordel co tam bude...
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru