Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Blbne central |
zmetekk |
Zaslal: so květen 24, 2014 2:13 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Blbne mi klasicke centralni zamykani (ne dalkove), casto se stava ze mi proste nefunguje a po par dnech zase naskoci, zvlast ve vlhkem prostredi. Kde bych mel hledat pricinu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hellboy |
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:30 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zmetekk napsal: Blbne mi klasicke centralni zamykani (ne dalkove), casto se stava ze mi proste nefunguje a po par dnech zase naskoci, zvlast ve vlhkem prostredi. Kde bych mel hledat pricinu?
zkus se podívat na kabeláž za rádiem, mě se tam dotýkaly 2 nepoužívané vývody a proto nešlo rádio ani centrál.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hellboy |
Zaslal: so červen 14, 2014 7:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Hellboy napsal: zmetekk napsal: Blbne mi klasicke centralni zamykani (ne dalkove), casto se stava ze mi proste nefunguje a po par dnech zase naskoci, zvlast ve vlhkem prostredi. Kde bych mel hledat pricinu?
zkus se podívat na kabeláž za rádiem, mě se tam dotýkaly 2 nepoužívané vývody a proto nešlo rádio ani centrál..
tak se mi problém také znovu objevil.. nejde centrál, nejde rádio a blbnou budíky. nevíte někdo?? díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dundee |
Zaslal: so červen 14, 2014 7:30 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Rádio s budíkama netušim (záleží, jakym stylem blbnou budíky), ale u centrálu to může být zlomenej kabel u dveří nebo na Pumě se mi stalo, že se pohnula vložka zámku a auto po zamčení pořád odemykalo...
EDIT: Ještě by nebylo od věci zkouknout a pročistit pojistky a konektory. |
_________________ Ford Puma 1.7 VCT '97- "Mazlík"
Felicia Combi GLxi '96 LPG- "Karkulka"
Kymco Agility 125 MMC '09- "Agilitka"- na prodej |
|
Návrat nahoru |
|
Hellboy |
Zaslal: st červen 18, 2014 6:15 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
[quote="Dundee"]Rádio s budíkama netušim (záleží, jakym stylem blbnou budíky), ale u centrálu to může být zlomenej kabel u dveří nebo na Pumě se mi stalo, že se pohnula vložka zámku a auto po zamčení pořád odemykalo...
EDIT: Ještě by nebylo od věci zkouknout a pročistit pojistky a konektory.[/quote
tak jsem sel nejsnazsi cestou, promeril jsem + kabel od radia a nesla tam stava, sel jsem dal a ve svazku byl kablik prerusenej.. Zaletoval jsem ho a vsecho uz funguje i central i budiky, asi se tu nekde vyskytujou bludny proudy |
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:26 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mne blbnu vodicove dvere proste som mal vyskoceny hacik z motorceka potom auto sa snazi otvorit a zavriet vsetke dvere |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
|