punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Blbne central

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Blbne central

zmetekk
Zaslal: so květen 24, 2014 2:13 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 18. 03. 2014 Příspěvky: 7 Bydliště: Litoměřice
Blbne mi klasicke centralni zamykani (ne dalkove), casto se stava ze mi proste nefunguje a po par dnech zase naskoci, zvlast ve vlhkem prostredi. Kde bych mel hledat pricinu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:30 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 04. 02. 2009 Příspěvky: 107 Bydliště: Liberec
zmetekk napsal:
Blbne mi klasicke centralni zamykani (ne dalkove), casto se stava ze mi proste nefunguje a po par dnech zase naskoci, zvlast ve vlhkem prostredi. Kde bych mel hledat pricinu?

zkus se podívat na kabeláž za rádiem, mě se tam dotýkaly 2 nepoužívané vývody a proto nešlo rádio ani centrál.. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Hellboy
Zaslal: so červen 14, 2014 7:11 pm Odpovědět s citátem
Hellboy napsal:
zmetekk napsal:

zkus se podívat na kabeláž za rádiem, mě se tam dotýkaly 2 nepoužívané vývody a proto nešlo rádio ani centrál.. Smile

tak se mi problém také znovu objevil.. nejde centrál, nejde rádio a blbnou budíky. nevíte někdo?? díky
Dundee
Zaslal: so červen 14, 2014 7:30 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 12. 2011 Příspěvky: 144 Bydliště: Čečelice (okr. ME)/ Praha- Kbely
Rádio s budíkama netušim (záleží, jakym stylem blbnou budíky), ale u centrálu to může být zlomenej kabel u dveří nebo na Pumě se mi stalo, že se pohnula vložka zámku a auto po zamčení pořád odemykalo...

EDIT: Ještě by nebylo od věci zkouknout a pročistit pojistky a konektory.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellboy
Zaslal: st červen 18, 2014 6:15 am Odpovědět s citátem
[quote="Dundee"]Rádio s budíkama netušim (záleží, jakym stylem blbnou budíky), ale u centrálu to může být zlomenej kabel u dveří nebo na Pumě se mi stalo, že se pohnula vložka zámku a auto po zamčení pořád odemykalo...

EDIT: Ještě by nebylo od věci zkouknout a pročistit pojistky a konektory.[/quote

tak jsem sel nejsnazsi cestou, promeril jsem + kabel od radia a nesla tam stava, sel jsem dal a ve svazku byl kablik prerusenej.. Zaletoval jsem ho a vsecho uz funguje i central i budiky, asi se tu nekde vyskytujou bludny proudy Smile
ozzy123
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:26 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Kosice
Mne blbnu vodicove dvere proste som mal vyskoceny hacik z motorceka potom auto sa snazi otvorit a zavriet vsetke dvere Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: