punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Pukanie pri otáčani volantu.

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Pukanie pri otáčani volantu.

Saxo888
Zaslal: so říjen 04, 2014 10:02 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 08. 02. 2010 Příspěvky: 17 Bydliště: Čadca
Chalani mám problém.
Keď otáčam volantom tak mi niečo v jednom mieste riadne pukne asi v pravom kolese. Problem je že keď to pukne tak je to riadna šupa až sa všedci vonku zlaknu. Zvuk sa tak nesie v aute že už sa nedá určiť odkial pochádza. Ramena som vymenil aj ložiska uloženia. Nakoniec som zašiel aj do servisu a tam mi povedali že ten pukot pochádza s hrebeňového riadenia. No začalo to pukať po tom čo mi na tej strane s ktorej sa mi zdá že sa to nesie menyli mažetu na poloose.

Mám nabehané 250000km čo sa mi tam mohlo pokaziť.

Som stoho už na tabletky. Auto jazdí ako hodinky len neaká svina si to tam chrumka. Keď som minule bral otca tak sa mi smial že tam mám niekoho s kladivom Evil or Very Mad Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Saxo888
Zaslal: ne říjen 05, 2014 8:16 pm Odpovědět s citátem
Už som na to prišiel. Dnes som vymenil poloos na pravej strane a tá to nebola.
Bol to uvolneni tlmič Monroe. Ta hnusna svina Evil or Very Mad si v tom puzdre kde je uložení tlmič tancovala a to tak strielalo. tlmiče Monroe Reflex si nekupujte je to hovadina Exclamation

PS. keď sa mi dostane dorúk ten debil zo servisu čo mi chcel repasovať hrebenové riadenie za 200€ tah ho preštim hasakom.
jarda7906
Zaslal: ne listopad 16, 2014 9:36 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 08. 11. 2014 Příspěvky: 4 Bydliště: Pardubice
Saxo888 napsal:
Už som na to prišiel. Dnes som vymenil poloos na pravej strane a tá to nebola.
Bol to uvolneni tlmič Monroe. Ta hnusna svina Evil or Very Mad si v tom puzdre kde je uložení tlmič tancovala a to tak strielalo. tlmiče Monroe Reflex si nekupujte je to hovadina Exclamation

PS. keď sa mi dostane dorúk ten debil zo servisu čo mi chcel repasovať hrebenové riadenie za 200€ tah ho preštim hasakom.
Ahoj,také mám monroe reflex.S tlumičema jsem spokojen,jen jsem před rokem řešil stejný problém a bylo to stejné ,jak u tebe.Matici co utahuje tlumič do té trubky jsem během roku utahoval na několikrát,až snad na čtvrtý pokus to je dotažené a nevzniká tam vůle.Není to podle mě tlumičem,ale tím,že tu matici nejsme schopni v domácích podmínkách pořádně dotáhnout,chtělo by to nějaký spec.rázový utahovák....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saxo888
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:09 pm Odpovědět s citátem
Ja som to doťahoval do aleluja. Možno aj 16x a stále mi to pokalo. Otec mi dal podlošky ktoré vyrobil a otvtedy mám pokoj. Tie podložky funguku ako perovky. Odvtedy mám pokoj. Najhoršie bolo že to nielen chrumkalo ale aj rachotilo čo ma dosť
znervoznovalo. Cool

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: