punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Praskliny v laku

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Praskliny v laku

v4s1m4
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 09. 2010 Příspěvky: 392 Bydliště: Brno
Chtěl bych poradit, jak nejlíp postupovat s opravou těchto prasklin, nechci to dávat nikam k profíkům za velký peníze, postupoval bych asi víc to odloupat a pak kit, přebrousit, natřít základem plničem, a pak mám metlu v lahvičce, pak ještě nějakej lak v tom se moc nevyznám, nejde mi o krásu ale aby se to nezhoršovalo, kdyžtak doporučte něco lepšího, takhle už jsem to koupil a nvm jak to vzniklo....díky

až ucítíte vůni friťáku, jedu před váma ve svým nafťáku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
hlavon111
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2014 Příspěvky: 25 Bydliště: Slapanice
ahoj nejlepši to bude obrousit dratakem na flexe natřit zakladem trochu přebrousit nakytovat a nechat vysedat čim delši dobu to nechaš tim lip a pak přebrousit nastřikat plnič. pod vodou přebrousit aspon P800 na to barva a lak. jinak to vzniklo bud tim že je tam moc (jemnyho) kytu a jak se to krouti a třepe tak to praskne a nebo než to někdo nalakoval tak mu to zvlhlo a začlo to časem pod barvou reznou. jestli tam bude vic jak 3-4mm vrstva kytu tak to nakytuj prvně bud skelnym nebo aspon hlinikovym tmelem jinak ti to praskne na 90% časem zas
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: