punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - sportovni pedaly - jaky?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  sportovni pedaly - jaky?

dave_m
Zaslal: st prosinec 06, 2006 9:03 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Zdarec,
chtel jsem se zeptat, jaky mate "sportovni" pedaly, jestli mate. Chtel bych nejaky s rozsirenym plynem, abych mohl pohodlneji podrazovat. Nejake problem s pripadnou montazi?

Mely by vypadat asi nejak jako tyhle: 51-17264

http://www.autofam.cz/index.php?page=products&folderss=111

nebo
http://www.mdtuning.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=985&category_id=76&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adler
Zaslal: st prosinec 06, 2006 10:07 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
mama tyhle

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dave_m
Zaslal: st prosinec 06, 2006 11:26 am Odpovědět s citátem
no, ty sou normalni. Chtel bych ten plyn vic do strany... daji se oddelat ty stary gumovy a dat tam jenom ty kovovy?

Miki
Zaslal: st prosinec 06, 2006 11:53 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
dave_m napsal:
no, ty sou normalni. Chtel bych ten plyn vic do strany... daji se oddelat ty stary gumovy a dat tam jenom ty kovovy?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ta guma je len naslapka , to das normlane dole a pod tým je normlane kovova slapka woe

ps. a s tím plynem bych byl opatrnejsi , myslim to do strany . u saxa je tam malo mista a muze se ti stat , ze pujdes brzdy a zaroven si budes pridavat a pokud nebudes mit vyslapnutou spojku tak muze skoncit tragicky Wink

Zaslal: st prosinec 06, 2006 12:50 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Miki napsal:
dave_m napsal:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ta guma je len naslapka , to das normlane dole a pod tým je normlane kovova slapka woe

Wink

Laughing Já mám taky v Saxu jen šlapky a šlapu jak o závod aby to vůbec jelo. Nojo ono utáhnout nohama 880kg dá zabrat. Laughing .Na co sportovní pedály , když ti odchází krokovej motor volnoběhu, teče olej zpod těsnění hlavy motoru a tlumiče vykazujou jistou vůli. A nekecejte mi nikdo, že tyhle závady neznáte. Twisted Evil

Zaslal: st prosinec 06, 2006 2:04 pm Odpovědět s citátem
Miki napsal:

no, ja jen nevedel, jestli je to nejak na pevno bo se to da v poho oddelat. Nemam to tak prol(r)ezly, jako ty Cool

BX19GTI napsal:

Zavady zname, ale jen z tvych osobnich zkusenosti Mr. Green

Ritchma
Zaslal: st prosinec 06, 2006 4:42 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Já bych hlavně dával pozor aby ty pedály nebyly moc velký. Některý sou tak rozměrný že by si se trefofal jednou nohou pomalu na všechny tři pedály Laughing Na fotce vypadaj moc pěkně OMP F1

Dělaj se asi v pěti barvách mam dojem že cenovka je zhruba kolem osmi stovek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ritchma
Zaslal: st prosinec 06, 2006 4:43 pm Odpovědět s citátem

dave_m
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:04 pm Odpovědět s citátem
Risa: jo, presne na ty OMP F1 sem se dneska dival u kamosa. Jeste si ted skocim do auta zmerit, jak tam pasnou. Je 758,- kacek ok nebo je to drahy?

Adler
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:13 pm Odpovědět s citátem
na omp je to snad ok cena ...ale osobne s eme to zda drahy Smile ty moje sou za 350 a ajsik ma nane akci tusim za 250:-)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dave_m
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:21 pm Odpovědět s citátem
ja chci prave nejaky protiskluzovy .. parkrat se mi stalo, ze mi trochu sjela noha ze spojky, kdyz sem mel mokry boty

dyk77
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:26 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Miki napsal:

ps. a s tím plynem bych byl opatrnejsi , myslim to do strany . u saxa je tam malo mista a muze se ti stat , ze pujdes brzdy a zaroven si budes pridavat a pokud nebudes mit vyslapnutou spojku tak muze skoncit tragicky Wink

V tomhle s Mikim plně souhlasím. Mám nohu osmičku a v zimě když vezmu teplé zimní boty s podrážkou o 1cm širší než ty co v nich lítám v létě, tak už se mi také párkrát stalo, že jsem brzdil a přidával současně, takže bych byl s výběrem pedálů hodně opatrný a do šířky bych vůbec nešel.

Jinak Dave-m nevím jestli jsi si všiml, ale je dvojí uchycení pedálů a to přímé přišroubování do původních pedálů a nebo přidělání s pomocí jakých si sponek. Ty sponky nejsou špatný a dokonce držej a nepovolujou se , ale nedaj se namontovat vždycky na všechny pedály a někdy by mohly i překážet, takže bys pořádně např. nevypnul spojku .

Spotřeba CITROEN SAXO
Adler
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:36 pm Odpovědět s citátem
Sponky jsou uplne napykacu .... zachytavaj se one z druhe strany snurky .a.spon me se stavalo na kamosovym aute

dave_m
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:49 pm Odpovědět s citátem
Tak uz sem to meril a docela to vychazi, ze tam jeste misto zbude. Jeste si udelat presny kopie z papiru a zkusim. Vim, ze to muze byt problem, takze dvakrat mer atd. . Jinak ty sponky by byly nutny akorat na plyn. Do spojky a brzdy by se vyvrtaly diry a prichytilo se sroubkama, ale ten plyn je na prd. Je to jenom ohle drat. Nevim, jak to na to pridelat Sad.

Ritchma
Zaslal: st prosinec 06, 2006 10:54 pm Odpovědět s citátem
Pak kdyžtak hoď fotku já sem je původně chtěl, ale pak sem se na to vykašlal, protože sem si nebyl jistej velikostí těch pedálů a nechtělo se mi to řešit. Jinak já mam taky osmičku nohu a vždycky když je nějaká krizová situace a já opravdu potřebuju rychle zabrzdit, téměř vždy brzdim a zároveň šlapu na plyn, ale naštěstí přitom mam vždycky vyšláplou spojku takže to je jedno.........

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: