punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Lexia 3 ???

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Lexia 3 ???

Patkan48
Zaslal: st duben 22, 2015 10:37 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 20. 11. 2014 Příspěvky: 13 Bydliště: Anglicko,Peterborough
No ten tlak isiel hore naozaj,aspon podla Lexie.Tie teploty uz neviem,ale este nebol uplne zohriaty motor.Okolo 50-60 C ?
Co sa tyka Lexie samotnej,beriem ju s rezervou a OBROVSKOU.Chodievam aj na francuzke a anglicke forum a vidim,ze lexia a toto Saxo 97 rok vyroby asi moc ku sebe nejdu.Tu sa zrejme treba pripojit sposobom,ktory popisuju napr.Autodata a MIL ma vyblikat chyb.kod.Na niektorom fore tam aj toto pisali.Ked clovek nema orig.ELIT staru franc.masinku na toto ( videl som len raz v USA na Ebay.starsia 500 dolarov.),tak dobra diagnostika napr.Delphi sa dokaze pripojit,ale moze ukazovat kraviny.
Tie 30 pinove kable som nazval podvod storocia.Nove Lexie uz s nimi ani nevidim.Aj tieto kable su urcene udajne len na pripojenie orig.pristroja.
LENZE...videl som uz tri schemy zapojenia.A tazko s tym nieco robit,pretoze 30 pin je zataveny a nema koncovky tam,kde ma mat podla stareho orig.zapojenia.
Laughing
Aj na jednej ceskej a angl.stranke som uz toto cital.Ten kabel udajne nie je na moderne diagnostiky.Lenze ktora schema ??? kolko ich uz predali a kolkym ludom su k nicomu ? Vcera som stiahol schemu zo Sedre a tiez to vyzera inak na prvy pohlad.
Lexia sa pyta,ze ci pripajam auto cez 16,30 alebo 2 pin ?
A raz mi vypisala,ze dvojpin musi byt zapojeny.....A kurna ako,ked bez interface Lexia,ju ani nespustim ?
A bomba odpovede od predajcov na zapojenie 30 pinu.......
Delphi - nic,resp."Obratte sa na vyrobcu vozidla."Naco teda robia ten kabel ?
A pikoska z ktorej sa budem velmi dlho smiat......
Predajca LEXIA 3 UK - "Nemozeme Vam momentalne odpovedat,pretoze sme na dovolenke ."
To nemoze cloveka ani nahnevat,tu sa musi uz len smiat.Odpoved na urovni deticiek z materskej skolky.
Zaraza ma uz len francuzke forum.Len dohady a spekulacie,malokto nieco vie ohladom Saxa.To akoby mi napr.v Cechach nevedel nikto poradit ohladom S-105.
Mam novy multimeter,pozriem manualy a Autodata a pustim sa do merania.Lenze chyba je trosicku to,ze SAXO nie je moje,snazim sa pomoct kamaratovy.A ten len klame.Ze sa pripojili s nim hocikde v servise.Asi berie lisohlavky alebo co ? A auticko je roky dodrbane,odkedy ho doviezli zo Svajciarska.Neda si toto vysvetlit.Ze toto je od novych systemov na kilometre daleko a specialne VTS 97 rok vyroby je problem nacitat seriozne.
Skusim tie kody cez C1 az C3 z diag. zastrcky.
On kupi nasavanie za 200 libier,sviecky za 100 a mysli,ze toto vyriesi.Tazko s takymito ludmi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: