punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - How Much this Car ?

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  How Much this Car ?

Patkan48
Zaslal: ne červen 07, 2015 1:24 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 20. 11. 2014 Příspěvky: 13 Bydliště: Anglicko,Peterborough
Dufam ze mi pan moderator prepaci kedze sme na Saxo fore,ze sem dam nieco aj o inom auticku.
Ale snad to trosku niekomu zlepsi naladu,pretoze ja sa z istych situacii smejem vzdy,ked si na ne spomeniem.Pred chvilou mi isty pan radil ohladom Saxa VTS a spomenul som aj moju Feliciu.
A pre toto sem davam aj tuto "pikosku".
Byvam v Peterborough v UK a na jednej ulici kade obcas chodievam zvykne postavat vela nasich tmavsich krajanov.Slovakov aj Cechov.
Ked idem tade s Feldou vzdy vzbudim znacnu pozornost.Darmo.....pripomeniem im domov,minulost Very Happy
Dvakrat za mnou aj kricali po anglicky,ze za kolko predam auto.Vzdy som bol ticho a len som sa smial.Myslim si " Ty debil,keby si vedel,ze kricis na Slovaka".
Kamarat si kupil Superb a pretrcal sa tam obcas aby pofrajeril....Zaujem ziadny.Nik si ho nevsimal.Sklamanie.....
Hovorieval som mu "Tu chodia inaksie auta a nik sa za nimi ani len neotoci,nieto za jednotkou Superbom.Ale za mnou kricia,ze za kolko predam !!!
Kto z nas je tu vacsi frajer ?" Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: