Autor |
Zpráva |
< Nákup/Prodej ~ Díly VTS 16v. Nově APEX pružiny i s tlumičema (prodám) |
msulin |
Zaslal: út červenec 07, 2015 2:59 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mám doma spoustu dílu z tohoto typu saxa. Ostatně později až bude čas je nafotím a hodím sem. Pokud někdo něco potřebuje tak mě zkuste napsat jestli to mám. Napíšu zhruba tak co se mi tu válí.
Takže nárazník přední,zadní a levý přední lem na blatník(vše v černé met.)
Dost věcí z interieru zadní sedáky, opěrky, komplet pásy, tapece. Zadní vyklápěcí okna(obě strany),celé zadní dveře se sklem, přístrojovka s palubkou komplet, obě clonítka, madla nad dveře a ještě se určitě něco najde.
Z motorový části řídící jednotku,klima kompresor, servo, altik a samozřejmě motor s převodovkou, ale u toho nevím jestli si ho nenechám uvidím podle nabídky a potřeby. To by tak zhruba bylo, nafotím to co nejdříve.
|
Naposledy upravil msulin dne ne červenec 12, 2015 5:25 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: út červenec 07, 2015 3:51 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tady je první várka fotek.
Ty zadní dveře jsou už bez křídla jeden klubák ho má zamluvený.
Kdyby chtěl kdokoliv nějaký info o kterýmkoliv kusu tak si řekněte. |
|
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: út červenec 07, 2015 6:00 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ahoj, nemáš tuhle nepoškozenou hadici ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: út červenec 07, 2015 6:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj. Tak tu nemám. Dal mi to bez celého sání. Ale zkusím mu napsat třeba to jen sundal a někde se mu to válí. Ale já spíš počítám s tím že si to někdo vzal, měl to udělaný vlastnoručně na sportovní sání, tak potom asi nekdo sahnul. Rozebirám rozebírám a zjistim že si někdo vzal cely okno i se stahovackou. Takže to bude možná stejnej případ.
Aktualizace: něco se děje pokoušel se mi dovolat ale neměli jsme signál tak snad brzo napíše nebo zavolá. Kdyžtak bych dal vědět. |
|
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: út červenec 07, 2015 8:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Super díky moc, nemusiš to ale tak hrotit jestli ji nemáš tak se na to vykašli. |
|
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: út červenec 07, 2015 8:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
pohoda. Ja rad pomuzu. Tak uvidime jak pochodime. |
|
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: čt červenec 09, 2015 2:50 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Neshání někdo jedno tohle světlo. Mělo by to být Angel Eye. Třeba že mu jedno prasklo nebo ho bouchnul? Nechám za málo |
|
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: čt červenec 09, 2015 5:01 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: ne červenec 12, 2015 5:27 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Malá aktualizace. Přední tlumiče včetně těhlic (sériovka) + APEX sportovní pružiny.
Viz. foto
|
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: ne červenec 12, 2015 10:25 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
cauko, to gumove tesnenie na predne lave sklo pripadne ten poistny cuplik co drzi sklo vo vedeni by sa nenasiel?? |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:36 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ahoj takové ty plechové držáky VTS plastů nemáš ...? |
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
|
|
Návrat nahoru |
|
LukasGTi |
Zaslal: po červenec 13, 2015 11:34 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ahoj
Poloosa dlouhá / strana u spolujezdce, ideálně i s meziložiskem. Máš ? Pokud ano v jakém stavu. Moje je v háji a nechce se mi kupovat novou. |
|
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: po červenec 13, 2015 5:57 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
To ložisko stojí pár korun a jde vyměnit teď sem to dělal ale nebudu kazit kseft |
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
|
|
Návrat nahoru |
|
msulin |
Zaslal: po červenec 13, 2015 7:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
LukasGTi:
tak poloosy mám, ale jinej klubák mi říkal abych si je radši nechal. Tak mám celkem dilema jestli jí mám nechat. To člověk prodá a za týden to odejde. Ale co naděláš. Jinak vypadaji obě slušně. Někdo to už dělal protože ty vnitřky jsou skoro jak novy. viz foto
Co bys nabídl?
Nufik:
Jo na ty drzáky se podívám. Něco bych tu měl mít a spoustu jsem jich vyhazel. Nenapadlo mě že by to nekdo chtel. Kolik by jsi jich potřeboval?
Skokan.
To těsnění si nejsem jistej. Pozítří to budu probírat snad to v tom najdu. Jinak ten cuplik možná taky budu mít. Říkám musím to okouknout. |
|
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: út červenec 14, 2015 5:39 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Všechny ty plechové držáky co najdeš beru mám o ně velkou nouzi lepit to vše lepidlem na okna nechci ☺ |
|
|
Návrat nahoru |
|
|