Zdravim, mam problem s nefoukajim ventilatorem, koleckem muzu otacet jak chci, ale ani zavan. Nedavno jeste cas od casu s mezerama profouknul. Pricina? Absolutne netusim, jestli neco v kabelazi od ovladani? Sundat stredovej panel? Pokud ano, tak jak? Ted pred zimou je to clekem opruz, kdyz si nemuzete vubec odmlzit predni a bocni okna a musite je otirat hadrem jak chuj. Predem dekuji za rady.
MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
Cheeta napsal:
Zdravim, mam problem s nefoukajim ventilatorem, koleckem muzu otacet jak chci, ale ani zavan. Nedavno jeste cas od casu s mezerama profouknul. Pricina? Absolutne netusim, jestli neco v kabelazi od ovladani? Sundat stredovej panel? Pokud ano, tak jak? Ted pred zimou je to clekem opruz, kdyz si nemuzete vubec odmlzit predni a bocni okna a musite je otirat hadrem jak chuj. Predem dekuji za rady.
Saxo 1.1 44kw s klimou.
To bude dost pravděpodobně tím ovládacím otočným vypínačem, u mě to bylo uplně stejné.. výměna je celekm easy, jen to chce pořídit se stejným počtenm poloh a stejným konektorem (liší se mk1 mk2 a ještě snad podle klima/neklima.. )
Ten středový panel drží myslím na 5 malych torxech. 2 jsou schované pod krytkama vedle tlačítek na všechny 4 blinkry apod. Další 2 jsou že spodní strany o kousek níže (někde jak je ovládání topení zhruba) a poslední je zespodu uprostřed - k tomu se dá celkem blbě dostat a já jsem ho šrouboval tak, že jsem do něj jen nasadil torx nástavec a tím jsem otáčel klíčem nebo kleštěma..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru