Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Je tu zima - divny zvuky z motoru :( |
dave_m |
Zaslal: út říjen 17, 2006 6:26 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdar.
Tak dneska bylo u nas kolem nuly a auto vydava divny jakoby cvakani. Porad stejne pravidelne zvuk, at sou otacky jakykoliv. Ale primo z motoru to nejde. Je to slyset mezi sparou pravyho blatniku a A sloupkem. Jeste sem si vsiml, ze kdyz je kosa, ze se nekdy stane, ze volnobeh nedrzi, ale lita mezi dvema carkama (v jednom dilku). Ale pak zase prestane.
To cvakani fakt netusim... nevim, co by to mohlo byt a jeste v tak blbych mistech. Neni tam treba benzinova pumpa? Pudu to nakopnout, az bude trochu tepleji. |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:10 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dave_m napsal: Zdar.
Tak dneska bylo u nas kolem nuly a auto vydava divny jakoby cvakani. Porad stejne pravidelne zvuk, at sou otacky jakykoliv. Ale primo z motoru to nejde. Je to slyset mezi sparou pravyho blatniku a A sloupkem. Jeste sem si vsiml, ze kdyz je kosa, ze se nekdy stane, ze volnobeh nedrzi, ale lita mezi dvema carkama (v jednom dilku). Ale pak zase prestane.
To cvakani fakt netusim... nevim, co by to mohlo byt a jeste v tak blbych mistech. Neni tam treba benzinova pumpa? Pudu to nakopnout, az bude trochu tepleji.
no ved radis dalsim , tak si asi profik . benzinova pumpa je pod zadnými sadackami tak je mozne ze to cvakanie ide z niecoho ineho . Priprav sa na to , ze v zime to bude vydavat divne zvuky , aspon do casu kým sa to nezohreje , je to viac menej normlane |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út říjen 17, 2006 10:04 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vseznaly Miki promluvil |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út říjen 17, 2006 10:40 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út říjen 17, 2006 10:46 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to ses dvojnasobne, jestli si myslis, ze i treba mechanik v Citroenu se nemuze na nic zeptat
EDIT1: urcite se mi po tobe nebude styskat, Miki. I bez tebe je tu hromada lidi, co tomu fakt rozumi, nekdo i vic nez ty. A jestli si myslis, ze nas drzis nad vodou, tak jsi naivni. |
Naposledy upravil dave_m dne út říjen 17, 2006 11:10 am, celkově upraveno 1 krát _________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út říjen 17, 2006 10:56 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dave_m napsal: to ses dvojnasobne, jestli si myslis, ze i treba mechanik v Citroenu se nemuze na nic zeptat
jasne jen se ptej . zasral si od svoji ucasti toto forum nesmyslama ktere si si mohl najit kdyby si chtel . proto sem prestali chodit lidi co toto forum drzeli nad vodu a dali se tady resit i normalni veci . ale kdykoliv sem clovek koukne tak se tu resi stupidni voloviny a nema smysl sem kvuli lidem jako si ty vubec chodit .
neboj , uz na tebe nebudu reagovat .
peace |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: út říjen 17, 2006 11:55 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
toz se nehadejte kuci ne? .... je nas tady 5a pul a etse se nebudem mezi sebou bavit bo co? |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Brody |
Zaslal: út říjen 17, 2006 1:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jj.Kluci klidek.Tak se zeptal ja na tom nic spatnyho nevidim.Jinak k tematu nevim co by to mohlo bejt.Me to cvaka za jizdy od pravyho podbehu,ale uz sem si zvyk! |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út říjen 17, 2006 1:53 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Brody napsal: Mne to cvaka za jizdy od pravyho podbehu,ale uz sem si zvyk!
jo, tak to je ze stejnyho mista. Jestli to bude delat dyl, tak to hodim ze skaly ... ehm do servisu |
|
|
Návrat nahoru |
|
2UNLIMITED |
Zaslal: út říjen 17, 2006 3:00 pm |
|
|
Anonymní
|
už je to zase tady už to tady bylo nudný konečně Dave m , Miki gratulace |
|
|
Návrat nahoru |
|
Brody |
Zaslal: út říjen 17, 2006 3:37 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo cvaka jenom za jizdy.at je to teply nebo studeny.a jenom obcas.A uz se to tu taky nekde resilo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st říjen 18, 2006 9:25 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
dave_m napsal: Zdar.
To cvakani fakt netusim... nevim, co by to mohlo byt a jeste v tak blbych mistech. Neni tam treba benzinova pumpa? Pudu to nakopnout, az bude trochu tepleji.
Dave už se to tu nedávno řešilo jako OT v nějakém příspěvku, ale nevím už ve ktrém. V pravém předním podběhu je uhlíkový filtr a to je ono. Trochu to jako cvaká a přechází to až v takové divné vrzání. Dělá mi to občas také, ale nic to není. Nech to plavat |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Awex |
Zaslal: so říjen 21, 2006 5:43 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja mam po nastartovani studeneho motoru tiez take cudne cvakanie.....alebo akoby suchotanie......ked je motor zohriaty tak to nerobi. Ale co som sledoval tak to robi klinovy remen z motora ku alternatoru........zalezi na tom ako ho mas silne nasponovany......... |
_________________ Predtym: Citroen Saxo 1,1i - 44kW
Teraz: Citroen C4 1,6i 16V - 80kW |
|
Návrat nahoru |
|
sAlesh |
Zaslal: st listopad 08, 2006 9:01 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Tak já nevím, nikde jsem se tu konkrétní odpověď nedočetl. Já mám saxo 1.1i rok 98, od chvíle kdy v Praze poprvé mrzlo, ozývá se z prostoru někde v oblasti pravého podběhu takové žblunkání, po nastartování řekněme už v 1000ot., podtupně jak se to ohřívá, tak už jen výš a výš, asi po ujetí 20km to přestane úplně. Chl. kapalinu mi měřili, a je do -20°, má takovou nažloutlou, pod některými úhly světla až zelenou barvu. Přijde mi to jako kdyby byla lehce radioaktivní . Tak bych se vás chtěl zeptat, jestli někdo nevíte jakou kapalinu do toho koupit, nejlíp konkrétně od nějakýho výrobce, aby to nebyl nějakej shit. Taky by mě zajímalo jakej je postup při odvzdušňování, já jsem našel jen ten odvzdušňovák na chladiči. Předem díky všem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: st listopad 08, 2006 11:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdravím všechny saxoklubáky, s tou kapalinou a s tím odvzušňováním bych to taky rád věděl. Nikde jsem to nenašel. Jinak to klapání, pískání apod. může být klíňák nebo kladka na klikovce, která pohání klíňák. Ona je ze dvou částí (střední kus a vnější kus na kterým je klíňák)a mezi nima je vlisovaná guma. Taky mi to píská i když mám klíňák utahlej. Asi se mi ta kladka brzo rozletí, jak se mi už jednou stalo.Nová stojí asi 3500.-kč. ale píská to jen do té doby než se to zahřeje. :roll:Ona se ta guma asi zmrskne když je zima a pak se ty dva díly mezi sebou protáčí a až se to zahřeje tak se ta guma roztahne a pak už je to těsný a neprotáčí se to.Jinak nevím co by to ještě mohlo být. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|