punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - RC Model?

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  RC Model?

Adler
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:51 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Ma tady nekdo rc model ? premyslim si nejaky koupit tak by se hodilo par rad co a jak pokud ma nekdo stim nejake zkusenosti ....
predbezne co jsem se tak dival tak mam vybrany tento http://www.rcauta.cz/inshop/scripts/Detail.asp?kat=57342

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dave_m
Zaslal: st prosinec 13, 2006 11:11 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
hmm, pekna Delta Smile. Tak zalezi, kde s tim budes jezdit. Asi bych spis bral neco na vetsich kolech, nejakyho offroada. A kdyz zakrejes elektroniku, tak se s tim da jezdit aji za zhorsenych podminek. Treba na snehu Smile. A v Olomoucu na vypadovce na Prerov je na offroady draha, kde se jezdi MCR Wink.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adler
Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:29 pm Odpovědět s citátem
mno neco na vecich kolech v elektronice nechcu se bojim ze to nepojede a bude zrat baterky jak stekly .. toto moze aj pekne jezdit Smile ted semansel jednu jetou xsaru ve zline tak ukecavam klucinu na lepsi cenu Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
couda1
Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:36 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
mno ja mam doma silnicniho mercedesa myslim ze je starsi z nejakyho mistrovstvy kopie co jezdila okruhy... ma to nahon 4x4 takze docela mazec na baterky... da se jezdit i za mokra ale opatrne ne kaluzema! ale na vyblbnuti to bohate staci... baterky vydrzi tak 15 minut jizdy... a to je to na 6 clanku! kup si k tomu i nejaky pekne vzorkovany nahradni pneu... ja to koupil na slikach...

Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:57 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Kdysi jsem měl Jeep Wrangler na velkých kolech a to byla paráda...4x4..."vyjelo to i na strom"....Na sťerku, v kalužích, v zimě....příšerná psina ale pak mi to jeden blb modelář přebral stejný kmitočet mojí vysílačky a poslal ho nevědomky ze skály do jedné vodní nádrže....bohužel...ale až nebudu vědět co koupím si ho zase...nic nízkého nebo tak ale takového Off-Roada....

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: st prosinec 13, 2006 9:53 pm Odpovědět s citátem
o tomlhe ted premyslim kdybych ho ukecal kolem 3tis ... elektro 4x4

Lukes.2002
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:46 pm Odpovědět s citátem
Jééé....a že mě povozíš?Smile prosímSmile

Adler
Zaslal: st prosinec 13, 2006 11:42 pm Odpovědět s citátem
uwa mam brouka v hlave http://www.autohificlub.cz/forum/11/442055-Pod%E1m+RC+mod%FDlek+%3A%29+spalov%E1k/0

Lukes.2002
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 12:23 am Odpovědět s citátem

Ty jo benziňáček...hustý..sportovní výfuk...no to je fakt hustý...ale designově je ta xsara povedeněší....a to Imprezu nepokrytě miluji:)

dave_m
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 7:19 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
koupi sadu polepu a je stoho origos zavodni vuz Wink

Adlere, ma to brzdy? Ta pistol ma aji "brzdic"

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
medved
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 9:54 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
Pánové nechci vám do toho kecat ale auto musí řvát, smrdět a musí se do něj něco lít. Elektry jsou módní záležitost pro hluchoněmé takže Adlere neváhej a kupuj čouďáka. Já jsem měl dvě buggyny 1:10 s motory 2.5 ccm, bohužel už na ně nejsou náhradní díly takže to co mi z nich zbylo leží ve skříni. Pokud by někdo potřeboval serva, vysílačky (AM) a podobné věci tak jsou u mě k mání za babku, bohužel už toho mají hodně za sebou. A co se týče vzhledu, většinou jsem stejně jezdil bez kastle protože tankovat se musí pořád a šroubky na karburátoru se taky musí občas poštelovat. A to je spalovacích motorech to nejhezčí, jenom jezdit a nabíjet baterky - to je pro malé děti.

Zaslal: čt prosinec 14, 2006 8:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Viděl sem ty benzínový a musím říct že super,s aku se to nedá srovnávat!

Zaslal: pá prosinec 15, 2006 8:57 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 08. 2006 Příspěvky: 160 Bydliště: Praha 6 - Řepy
Adler napsal:
o tomlhe ted premyslim kdybych ho ukecal kolem 3tis ... elektro 4x4

Ty vypadá jako přesně ten podvozek a kasle co má Venda... Já si k vánocům poručil také RC auto, akorát ne 4x4 ale zadokolku od které si slibuju velkou zábavu. Stojí pouhých 3039,- bez baterek a nabíječky, ale ty si stejně radši vyberu podle svého aby to za něco stálo. http://www.hobbyteam.cz/script/popis.asp?OC=90025&Okruh=1
Jodlike_AX
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 9:04 am Odpovědět s citátem
medved napsal:
Pánové nechci vám do toho kecat ale auto musí řvát, smrdět a musí se do něj něco lít. Elektry jsou módní záležitost pro hluchoněmé takže Adlere neváhej a kupuj čouďáka. Já jsem měl dvě buggyny 1:10 s motory 2.5 ccm, bohužel už na ně nejsou náhradní díly takže to co mi z nich zbylo leží ve skříni. Pokud by někdo potřeboval serva, vysílačky (AM) a podobné věci tak jsou u mě k mání za babku, bohužel už toho mají hodně za sebou. A co se týče vzhledu, většinou jsem stejně jezdil bez kastle protože tankovat se musí pořád a šroubky na karburátoru se taky musí občas poštelovat. A to je spalovacích motorech to nejhezčí, jenom jezdit a nabíjet baterky - to je pro malé děti.

benzín má také pro a proti, napadlo tě třeba že v uzavřenym prostoru to smrdí? taky cenově je to nebe a dudy, a když si mám vybrat jestli budu nabíjet baterky z autobaterky v autě, doma ze zdroje nebo kdekoliv jinde kde je 12V a nebo lejt speciální benzín kterej taky neni nejlevnější, tak volim jedoznačně elektro! benzíňáky už sou trochu náročnější na pěněženku, takže to neni o tom co je a neni pro malé děti... taky riziko toho že to nabourám a model se nějak rozbije je velká a rozhodně nemám na to abych kupoval drahé díly na drahé auto, prostě je to o penězích a těch v mé dědině kór moc neni
Jodlike_AX
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 9:05 am Odpovědět s citátem
kdyby si ovšem Adler náhodou ten benzíňák koupil Very Happy těšil bych se na další sraz v Pávově Twisted Evil

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: