Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Zadni naprava |
kubik.svec |
Zaslal: ne květen 15, 2016 12:58 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Dobrý den, od zadni napravy se ozývají také duté tupé rány, většinou na dírách ale obcas to dela i kdyz se to jen malinko zhoupne, ted jsem delal tlumiče a rikal jsem v servise at zkontrolují i to bouchání ale nevedí, tak se chci zeptat jestli uz je to vazne zadní náprava a nebo neco jiného. Poprípadě jestli nekdo neví jak to na "dojetí" opravit. Díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hasan |
Zaslal: ne květen 15, 2016 2:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nejspis zrala na repas. Zvedni zadek a hybej kolem ve svisle ose. Rameno bude chodit a i klepat pokud je ko. |
_________________ VéTéeS power |
|
Návrat nahoru |
|
qaker |
Zaslal: ne květen 15, 2016 9:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
klepe ti to do kastle při brždění? Zkus trochu za pomalé jízdy zatáhnou ručku. jinak dojet bys měl pokud nejsou kola úplně do Á a nedřou o podběhy. |
|
|
Návrat nahoru |
|
kubik.svec |
Zaslal: po květen 16, 2016 1:16 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
neklepe to do kastle a zkusím to s ruckou. prijde mi to divny ze nekdy se ozve rána az po projetí díry, jindy zase primo v díre nebo kdyz se to plynule zhoupne |
|
|
Návrat nahoru |
|
qaker |
Zaslal: st květen 18, 2016 2:18 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
No protože je to vzadu vyčochtaný. |
|
|
Návrat nahoru |
|
kim |
Zaslal: út květen 24, 2016 4:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jeste se podivej z profiluu na tu napravu a uvidis tam takovy plech do tvaru" hrusky" je s nim pridelana torzni tyc v naprave a pak je to chycene do ramene tak se podivej jestli to neni vycochtany v tom sroubu co je v ramenu je to torx |
|
|
Návrat nahoru |
|
|