Na předních brzdách jsem se snažil rozhýbat zatuhlý, ten menší pomocný pístek čelisti brzdy. Vždy každé mazivo ve spreji, vazelína pomohlo jen na cca 2 cykly vyjetí, zajetí pístku a pístek šel opět velmi těžko. Napřed jsem myslel, že to může způsobovat měděné mazivo ve spereji, ale na levé straně jsem jej vůbec nepoužil. Nakonec jsem pístek vydělal zcela a hodně si posvítil dovnitř pístnice a bylo vidět malé bílé vydrolené částečky plastu v místě, kde je pouzdro vedení pístku, tj. v místě kde je zvenku kovový držák celého pístku- pístnice. Stalo se to už někomu, že nepomohlo vyčištění a namazání pístku a musel měnit celou čelist brzdy? Zajímavé je, že vždy i roky nazpět zatuhl jen ten menší pomocný pístek, ale zatím vždy pomohlo jej rozhýbat a namazat, druhý velký pomocný pístek, funguje bez údržby a mazání 18let...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru