Ahoj,
můžete mi někdo, prosím, mrknout, na zapojení pojistek? Dle návodu se nemohu zorientovat. Mám o 4 pojistky více . Myslím, že mi tam jedna chybí a druhá má jinou hodnotu. Díky moc, David
chybí ti tam nahoře vpravo 10A pojistka na výstražná světla, a ta jiná pojistka je na zapalovač a vyhřívání skla máš tam jen 10A pojistku (červenou) ale má tam bejt 30A (zelená). Tak tu 10A vyndej a přendej jí nahoru a místo ní dej 30A.
Ty 4 vystouplé pojistky ignoruj ty nejsou nikam zapojené jsou tam jen jako náhradní od každého typu jedna.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
chybí ti tam nahoře vpravo 10A pojistka na výstražná světla...
Ty 4 vystouplé pojistky ignoruj ty nejsou nikam zapojené jsou tam jen jako náhradní od každého typu jedna.
ty vystouplé mě právě zmátly. Díky moc! Takže mám teď na prodej tlačítko na blinkry, kdyby někdo chtěl. A na ten zapalovač atd. má být 20A žlutá. Kdo by to byl řekl, že mi v servisu vyndají pojistku a vymění druhou. Asi chtěli, abych se jim vrátil a mohli mi zase něco naúčtovat...
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
jo promiň na zapalovač má bejt opravdu 20A. Z nějakého důvodu je v návodu k MK2 překlep a je tam v tabulce napsáno 30A ale na obrázku je správně namalována 20A.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru