|
Autor |
Zpráva |
< Nákup/Prodej ~ P:Saxo 1.6 16v 87 kw mk1 |
Animal |
Zaslal: ne říjen 16, 2016 2:48 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Prodám citroen saxo VTS MK1 1.6 16v 87 kw
r.v. 1997
najeto 207000 (denně v provozu)
Výbava:
Posilovač řízeni
Elektrické zrcátka
Elektrická okýnka
Vyhřívané zadní sklo
ABS
ESP
Autorádio s aux, usb a bluetooth s mikrofonem
Plnohodnotná rezerva
Střešní okno
Tažné (zapsaná v TP)
Letní alu original speedline s pěkným vzorkem - hankook
Zimní plechy s pěkným vzorkem – michelin
Sportovní vzduchový filtr Pipercross (pro závodní auta) – ve vysokých otáčkách sportovní zvuk
Koženě obšitý volant
Mlhovky
Křídlo VTS
Polohovací sedačka řidiče a spolujezdce
Dálková centrál
Imobilizér na kód
V poslední době uděláno:
Rozvody včetně vodní pumpy
Nový olejový, vzduchový, palivový filtr
Nové svíčky
Měněn olej
Nové čidlo tlaku sání
Spojka od SACHS komplet včetně oleje v převodech
Brzdy Brembo – vepředu i vzadu
Vstřiky
Nová Baterie
Repasovaný startér
V blízko době budu vyvařovat podvozek
Tankován pouze kvalitní 100 oktanový benzín
Cenu nabídněte, nebráním se rozumně dohodě, případně výmeně za něco jiného
Beroun
777 647 108
fotky pošlu kdyžtak na mail, nemuzu prijit na to jak je sem dát |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: ne říjen 16, 2016 5:04 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
dam 30 |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Animal |
Zaslal: po říjen 17, 2016 6:50 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
vím že investice se z 99% procent nevrátí, ale jenom 35 bylo investice za posledního pul roku, takže bych si přece jenom představoval trochu víc |
|
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: po říjen 17, 2016 7:52 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Animal napsal: vím že investice se z 99% procent nevrátí, ale jenom 35 bylo investice za posledního pul roku, takže bych si přece jenom představoval trochu víc
Sorry že tady spamuji, ale cena 50.000kč za mk1 mi přijde určitě jako hodně rozumná a fér, pokud je auto OK.
Za 30tis kč člověk nepořídí ani slušný, starý, daily auto(bude to pastička)...
A tady jde vážení o francouzskou legendu, která už navíc pomalu stoupá na ceně (doporučuji se podívat do zahraničí, kde slušný auta začínají na 3500-4000 euro a není to super vuně, týká se to mk1 i mk2)...Nabídnout 30tis , lidi neblázněte. Majitele neznám, ale pokud je auto ok a není sežraný...je 50tis za toto hodně fér nabídka, držím palce s prodejem!
Osobně ještě dodám, že mám mk2 verzi a co se týče zábavy a zážitku ...tak bych to s klidem srovnal se starším Cliem Williams (a to je velká pochvala!) a klidně i s Cliem Sport (172). které jsem také kdysi měl a s kterým mám pak v dalších různých verzích (172,182,197,200) velký zkušenosti.
A dodám ještě, že Saxo VTS je za mě, určitě např.více zábavnější, jak Civic Type-R 7g , který jsem rovněž měl a jel v x různých úpravách.
Tohle Saxo, je už ted podle mě legenda a přijde doba, že to pod 100tis nekoupíš a dávám tomu pár let.. I z toho důvodu jsem to pořídil tedka a nejradši bych koupil ještě jedno a možná to i udělám (kdybych jedno zrušil:). Nemůžu si to vynachválit teda a to mám za sebou opravdu mnoho, včetně různých Evolucí Myší, Stiček,M3jek a všeho možnýho, tohle Saxo nebo 106Gti jsou poslední povedený auta ve svý třídě... A naprosto skvělej nástroj na závodění v dané koncepci a třídě, zábavnej hlavně, není to jen o honění vteřin... to auto je zkrátka i neuvěřitelně zábavný a stará dobrá škola! |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po říjen 17, 2016 8:44 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jenže podle popisu je to shnilý na blato, když už je potřeba vyvařovat...
a co se týká těch topovek... vsadím se, že kdyby ses podíval na motor zjistíš že blok je na zahození, kastle by se místo vaření vyplatila dovést z itálie solí nepoznamenaná.... a co jiného tam má cenu? interiér je ve všech autech stejnej... náprava taky... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
ViveLeSport |
Zaslal: út říjen 18, 2016 7:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: jenže podle popisu je to shnilý na blato, když už je potřeba vyvařovat...
a co se týká těch topovek... vsadím se, že kdyby ses podíval na motor zjistíš že blok je na zahození, kastle by se místo vaření vyplatila dovést z itálie solí nepoznamenaná.... a co jiného tam má cenu? interiér je ve všech autech stejnej... náprava taky...
To bys pak tuhle argumentaci mohl napsat pak já nevím i o starším Cliu Sport.
Za 50 máš řekněme základ, tak to beru já (předjímat, nyní, co má na motoru špatně, nebo dobře,... si já tedy netroufnu). Umím predikovat jiný věci, ale s věštěním vyloženě jsem se nenarodil:D A mezi námi, přijde mi tedy i blbý, psát mu takové věci pod -jeho- inzerát. Můžeš taky uvést někoho v omyl, já bych ti poděkoval, tohle číst pod mou nabídkou. K tech.stavu by se měl vyjádřit snad on ,případně pak někdo, kdo se jel na auto třeba podívat...my ho ale neviděli, tak proč tohle psát zkrátka (blok na zahození apod.).
Když do toho auta dáš 30tis, dejme tomu, bude to třeba slušný auto. Rozumný VTSo je podle mě stejně od těch 80-90tis nahoru zkrátka, takže ta cena je adekvátní... plus minus pět tisíc. Za 30tis nekoupíš ani daily střep zkrátka, budme realisti. Tady máš VTSo na VTS papírech a to svou tržní hodnotu, vždy mít nějakou bude a je jedno, zda je ten bodykit nebo sedáky i na 1.1.
Clio sport (starší 172 apod) se liší take pomalu jen motorem, když bych na to koukal jako ty, vše ostatní seženeš za pár šupu, stejně jako na to Saxo (ale nakonec i ten motor) a střep Clio ...stojí stále okolo min 70tis. Takže nevidím důvod tady teoretizovat nad 30tis.kč, leda by to bylo nepojízdý , pak bych to chápal, navíc se mi líbí , že to není vzhledově nějak dobastlený , ale čistej originál vzhled.
To je stejný zkrátka, jako se tady nabízí ještě ta ph2 VTS, za 50tis. Pokud se majitel staral a dle historie co vypsal .,..o auto průběžně pečoval, tak mi přijde 50tis za ph2 jako zbytečná cena dole, viděl bych to klidně na 60tis (podívejte, co chtěj kolikrát za starší vylítaný Vti, nebo ty slabší vtec Hondy a ty auta jsou nudný proti Saxu). Vy si sami, někteří, ty ceny tlačíte dolů.
Ale dost akademických debat, názor na to máme oba úplně jinej zkrátka a ok, já to beru, jen jsem nahodil svůj úhel pohledu. Já mám pěknou ph2 z Itálie, top bez koroze a pod 85-90tis (s tím , co jsem tam něco málo ted udělal ještě navíc) bych to nedal, to bych to radši hodil ze skály. To auto je na svezení hlavně - stejně super , jako třeba to starší klíště .
A kdo ví, ocení to. Na závody to lidi budou ještě navíc dlouho shánět, asi jako já a nejen na to, je to kus legendy už ted zkrátka, aspon pro mě. V mejch očích je to hodně podobné Cliu Williams a určitě povedenější, jak třeba vyzdvihovaná 205Gti a podívejte se, jak si ona nebo ten Williams na trhu dnes stojí, Vtso bude mít časem taky svou hodnotu a ta zanedbatelná rozhodně nebude. Takže má smysl to mít, pořídit , dát případně do kupy, kort když k tomu máš vztah a auto tě baví...Protože těch aut je navíc mín a min, čabas a at se dobře prodá |
_________________ ... |
|
Návrat nahoru |
|
Animal |
Zaslal: st říjen 19, 2016 6:49 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
nemuzu rict ze auto je 100% v poradku (práve zminene vyvaření podvozku) proto taky za to nechci 100 000, jedina chybička co tam je jsou ty nosné části podvozku které se dají do pár tisíc vyvařit tak ze zase pár let poslouží, pokud se o auto staráte vydrží každý, jen to chce trošku péči a jezdit s hlavou |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|