MELHUBA KLUBUZaložen: 23. 09. 2010Příspěvky: 392Bydliště: Brno
Mám takový problém, jde sice o citroen saxo 1.5 D. Auto má najeto kolem 250 000 km. A poslední dobou auto produkuje nezvykle mnoho "tepla". Výfuk přední a střední díl nevydrží déle než půl roku. Najednou prostě praskne výfuková trubka ani to nemusí být ve sváru. Výfuky jsem bral MTS, Bosal. Při reklamaci jsem dvakrát na různých místech slyšel jen to jsme neviděli, ale peníze vždy vrátily. Výkon je stejný, nějak výrazně nehulí. Prostě mě jen štve, že po pár měsících je tam díra a po čase upadne. Poradíte, na co se zaměřit? Hlava, čerpadlo. Díky.
jak ta díra vypadá, kdyby to bylo propálený tak by to asi bylo poznat, pokud je to jen prasklina třeba na příč tak myslím že problém bude v uložení. Nemáš ho tam moc na fest? Vedení musí mýt vůli kvůli pohybům motoru a nebo můžeš mít i utrženej nějakej silentblok. Sázel bych na ten reakční pod motorem, když je špatný tak sebou motor škube dopředu/dozadu.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru