Ahoj Saxáci, pročetl jsem celý servis, ale nenašel jsem stejný problém jako mám já, nemáte prosím někdo osobní zkušenost?
Jel jsem a najednou mi v kopci (stoupání) na čtyřku klesly otáčky cca na 2500 a nereagovaly na plynový pedál šly pomalu dál dolu, podřadil jsem a to samé se opakovalo na trojku i dvojku a na jedničku jsem se doplazil na kopec. Zkusil jsem se po chvíli znova rozjet 1, 2 a 3 a to samé se opakovalo i z kopce dolu, při zařazené rychlosti z kopce kde by auto mělo samo zrychlovat začlo ubírat plyn a brzdit motorem a pedál plynu byl klidně i na podlaze. Nastartuju a na neutrál běží vše jak má, po přidání plynu lezou otáčky přesně jak jak šlapu na pedál, případně drží volnoběžné když na nic nešaham. To vše se stalo bez nějakého varování v půlce cesty zpět domu z města. Žádný cukání vibrace nic prostě jen po rozjetí něco zasáhne a plynový pedál je mi v tu chvíli už k ničemu, akorát na jedničku mě to nechá se plazit pomalu vpřed
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru