Autor |
Zpráva |
< Servis ~ imobilizer 16v |
k3lukas |
Zaslal: po červen 12, 2017 2:17 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj, mam problem po roce jsem slozil saxo elektrika byla venku. Ted kdyz jsem to poskladal tak auto chytne a hned chcipne. Jako kdyby si to nenecetlo imobilizer a kdyz odpojim krouzek u klice tak imo normalne zhasne jako ze je vsechno v pohode. Nevite nekdo co stim. Popripadne kde nechat vypnout kolem prahy. Diky |
_________________ Saxo 1.6 16v VTS |
|
Návrat nahoru |
|
P.E.T.R |
Zaslal: po červen 12, 2017 3:54 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Bez imobilizéru podle mě nenastartuješ vůbec. Pokud auto chytne, tak bych hledal chybu nejspíš jinde. |
_________________ 2000 Saxo VTS 1.6 16V race car
2000 Saxo VTS 1.6 16V civil
2001 Peugeot 607 3.0 V6
2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho! |
|
Návrat nahoru |
|
k3lukas |
Zaslal: po červen 12, 2017 8:50 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Prisel jsem ze kdyz auto startuje tak vsechno funguje jiskra i palivo ale jak auto chytne tak jednotka zavre vstriky a auto chcipne. Bude to neco s imobilizerem, protoze kdyz odpojim celou jednotku na imobilizer tak to taky chytne a hned chcipne. A kdyz odpojim imobilizacni krouzek tak se imo na palubce rozsviti a hned zhasne jak ma coz je kravina. Nevite nekdo jaka diagnostika dokaze znova nakodovat imo? Diky |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: čt červen 15, 2017 8:09 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Když se nenačte správně imo, tak vůbec nejede čerpadlo. Tohle je divné. Zkus sehnat někoho kdo má jednotku s odemcenym imobilizerem a byl by ti ochotný ji půjčit na vyzkoušení. Jinak myslím, ze u saxa nejde resetnout (vypnout ani prenastavit bez otevření jednotky. Možná to někdo umí, ale co jsem našel, tak všechny postupy byly přepsáním epromky v jednotce a na to bylo potřeba ji otevřít. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
k3lukas |
Zaslal: pá červen 16, 2017 9:57 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ja si myslim ze cerpadlo imo odpojovalo u starsich sax ja mam 2003 a tripinovou jednotku. Jinak si to nedokazu vysvetlit proc to nejede. Nebo neco s ridici jednotkou ale nemuzu sehnat jinou. Kdyby mel nekdo na prodej s klickem neba na pujcine za poplatek tak bych uvital. Diky Lukas |
|
Návrat nahoru |
|
|