čáu už nějaký pátek jezdím na podvozku GAZ s tlumiči Bistein B8
odešla mi poloosa neměl jsem peníze koupil jsem nějakou levnou polskou za 1500,- na té po roce praskla manžeta a poloosa umřela tak jsem si řekl že koupím nějakou lepší a koupil jsem Spidan ta vydržela cca měsíc a začla při rejdu praskat a v nízkách rychlostech klape řekl jsem si OK špatný kus koupím jinou novou a koupil jsem SKF tu jsem v pátek nasadil s nadšením sedl do auta a ono ejhle ten samej problém.... tak nevím kde je problém zda v snížení auta ale podle stránek KAmracing by podvozek GAz neměl poloosa nic dělat a je mi divné že to začalo až ted když na tom podvozku jezdím už víc jak rok
nemáte někdo nějakou radu ... nápad já už jsem z toho trochu v koncích
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
nevím jestli ti to pomůže aspoň trošku, ale GAZ coilover kit + Gr. N jsem jezdil jednu sezonu na slalomu a nebyl problem, nebylo potřeba nic upravovat, poloosa pasovala původní...
a poloosu máš se správnou dosedací plochou do ložiska?
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
dneska jsem se v tom zase trochu lovil nemám moc ted času vymenil jsem uložení stabíku měl jsem doma nové od powerflexu rovnou jsou zkouknul vůle v nápravě jediné co je malinko volnejší je silentblok v rameni ty sem dával nové před cca 3 lety od strogflexu ... po té co dalo nová pololosa od skf je to trochu lepší ale furt tam něco jakoby tluče při rozjedu nebo vetším brzdění zkoušel jsem i ložisko zdá se být v pořádku ...
fakt už mě jen napadá udělat ty siláče v tech ramenou ale přijde mi divné aby když vyřadím dojíždím krokem tak slyším takové pravidělné klepání ale také né vždy
jestli ještě vyšroubovat podvozek trochu vejš zkouknout co to dělá už jsem z toho fakt neštaný nějaká auta už jsem udělal ale stímhle jsem se nesetkal ...
tlumiče jezdím Bilstein B8
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
Když jsem měl špatné silentbloky v ramenou, tak auto hrozně plavalo ve vyjetých kolejích. Zkontroluj co říkal Eiffel - jestli máš správnou kombinaci poloosa-ložisko. Na poloosu s náběhem musíš mít ložisko do kterého ten náběh zapadne a naopak na poloosu bez náběhu ložisko s plochou dosedací plochou.
Dělá ti to ty zvuky při jízdě rovně nebo při zatáčení?
Děje se to jenom při zrychlování, při brždění a nebo i při stálé pomalé jízdě stejnou rychlostí?
Jen na nerovnostech nebo i na rovné silnici?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru