punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - P: Díly z C. Saxo 1.4, 3 dv., rok 1997 - nabídka

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  P: Díly z C. Saxo 1.4, 3 dv., rok 1997 - nabídka

Viktor164
Zaslal: po listopad 06, 2017 7:11 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 16. 04. 2016 Příspěvky: 4 Bydliště: Brno
Přátelé, nabídka dílů z mého již bohužel "odepsaného" Saxa je stále aktuální... Měl jsem ho už jenom na doježdění + nastal problém s motorem - asi těsnění pod hlavou a pár dalších drobností + koroze, takže šlo na díly. Pište/volejte, co kdo potřebujete, na cenách se určitě domluvíme (v zásadě jsou dohodou). Je to Saxo 1.4 benzín, 55 kw, 3 dv., r. v. 1997, tmavě šedá metalíza. Výbava: centrální zamykání, střešní okno, servořízení. Jsem z Brna a můj tel. je: 603 104 930. Foto případně zašlu na vyžádání.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Viktor164
Zaslal: ne červenec 15, 2018 7:30 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 16. 04. 2016 Příspěvky: 4 Bydliště: Brno
Viktor164 napsal:
Přátelé, nabídka dílů z mého již bohužel "odepsaného" Saxa je stále aktuální... Měl jsem ho už jenom na doježdění + nastal problém s motorem - asi těsnění pod hlavou a pár dalších drobností + koroze, takže šlo na díly. Pište/volejte, co kdo potřebujete, na cenách se určitě domluvíme (v zásadě jsou dohodou). Je to Saxo 1.4 benzín, 55 kw, 3 dv., r. v. 1997, tmavě šedá metalíza. Výbava: centrální zamykání, střešní okno, servořízení. Jsem z Brna a můj tel. je: 603 104 930. Foto případně zašlu na vyžádání.

Nabídka dílů je stále aktuální... Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: