NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 22. 10. 2013Příspěvky: 1Bydliště: Most
Zdar nemel by jste nekdo jeste ulozenou fotku jak preklenovat kabeli na spinaci skrince kdyz přestane fungovat servo+vetrak v kabine v příspěvku uz mi to nejde zobrazit nebo nejaky odkaz kde to stahnout dik za info
SAXOKLUBÁKZaložen: 04. 07. 2015Příspěvky: 48Bydliště: Kladno a okolí
Ahoj hale možná ti to nepomůže, ale mě tohle dělala přímo spínací skřínka. Vyměněno a od te doby pohoda. Je to jen muj priklad, nemusi ti to pomoct aby jsi zbytecne nekupoval celou skrinku.
To jemu pravděpodobně taky, proto to chce překlemovat a vyzkoušet a pak dištak koupit spínačku. Ono stačí koupit jen tu elektrickou část dá se naštěstí ještě koupit samostatně.
Jinak který z těch tří konektorů to je se dá vyčíst podle barvy drátů ve schématu v knížce jak na to. Ty dva jsou tam popsaný v různých schématech a ten třetí co tam nikde popsaný není to je on.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
SAXOKLUBÁKZaložen: 04. 07. 2015Příspěvky: 48Bydliště: Kladno a okolí
Tak to jo. Tak cim vic lidi tim vic zkusenosti. Já to osobne neopravoval jenom vim co to delalo a ze se menila ta spinacka. A hlavne to nestalo moc penez. Nevím co to stojí dnes.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru