punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Ovládač-přepínač dálkových světel

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Ovládač-přepínač dálkových světel

SAXISTA
Zaslal: út leden 09, 2007 8:13 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Ostrava
Průůůser, dneska se mi nepodařilo rozsvítit dálkové světla!!!Páčka pro přepínání nedrží v té spínací poloze, je to opavitelné,nebo musím něco koupit???Poraďte plííís.Celkem mě to mrzí,se bojím že to bude stát majlant....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
boboe
Zaslal: út leden 09, 2007 8:32 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 03. 2005 Příspěvky: 15 Bydliště: Nový Dvůr, okr. Rakovník
Hmm, tak to by mne zajimalo, zda to dnes neni nejak v vzduchu ci co, dnes uplne stejna zavada, akorat nedrzi blikny Sad , tak auto odstaveno, a docela se desim, az to rozhodim, co to bude a zda to pude opravit ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SAXISTA
Zaslal: út leden 09, 2007 10:04 pm Odpovědět s citátem
Kdyby se ti to povedlo,dej prosím vědět jak to vypadá a je-li to rozebiratelné jednoduše atd.Dík.
boboe
Zaslal: st leden 10, 2007 6:10 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 03. 2005 Příspěvky: 15 Bydliště: Nový Dvůr, okr. Rakovník
SAXISTA napsal:
Kdyby se ti to povedlo,dej prosím vědět jak to vypadá a je-li to rozebiratelné jednoduše atd.Dík.

Jasny, damvedet, ale dostanu se nato z tak v patek, nyni jsem jsete ve skole Smile , ale v tvem pripade bych celkem popremyslel, zda to vubec je packou, tak nejak si nejsem jistej, zda na dalkových svetlech ma v nejake pozici drzet, zda to jen nedáva impuls nejakemu rele, ktere to prepne, v kazdem pripade si tim ale nejsem jisty ... , takto neber moc vazne:-)
SAXISTA
Zaslal: st leden 10, 2007 9:53 am Odpovědět s citátem
boboe napsal:
SAXISTA napsal:

Jasny, damvedet, ale dostanu se nato z tak v patek, nyni jsem jsete ve skole Smile , ale v tvem pripade bych celkem popremyslel, zda to vubec je packou, tak nejak si nejsem jistej, zda na dalkových svetlech ma v nejake pozici drzet, zda to jen nedáva impuls nejakemu rele, ktere to prepne, v kazdem pripade si tim ale nejsem jisty ... , takto neber moc vazne:-)

Tak ja to "opravil".Mám totiž světla napojene automaticky na zapalování,takže se při nahození motoru rožnou a na opak.Musí být ovšem v páčka poloze zapnutí tlumených světel-pak jdou přepnout na dálkové.No a ja to asi přecvakl na parkovačky a pak mi nešly dálkové přidat.Ale díky tomu automatickému napojení mi svítily i v této poloze tlumené a to mě zmátlo, trapas Embarassed ,no mám ho pár dní tak ho poznávám Wink
BX19GTI
Zaslal: st leden 10, 2007 12:16 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Jak máš napojené ty světla, aby se rozsvitily po nastartování? Trochu to rozepiš a popiš jak to funguje. Jsem docela zvědavej.

Zaslal: st leden 10, 2007 1:46 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
Popiš zapojeni - i ja som zvedavy, posledni tyden som na to zabudal, (pardon slovačiska, piše sa mi rychlejšie).

Zaslal: st leden 10, 2007 2:22 pm Odpovědět s citátem
Já bych vám strašně rád pomohl,bohužel nemohu.To zapojení bylo provedeno přímo u servisu Citroen,ptal jsem se teď na to člověka od kterého jsem auto koupil Confused Říkal mi že mu domontovali nějaký "kit" kolem 500kč-předpokládám nějaké relé,nebo spínač aby ty světla zaply až při plném nastartování a ne hned při točení motoru.Co se týče zapojení,tak nemám žádné info.Jinak jsem viděl normálně ty kity ,které jsou pry jednoduše montovatelné na jakékoliv auto,sepnou třeba po cca 20 vteřinách kdy už motor běží.Viděl jsem ho na internetu i v shopech pro autoelektro díly.Jinak sorry za "nepomoc" Sad
SAXISTA
Zaslal: st leden 10, 2007 2:25 pm Odpovědět s citátem
mrkněte na tohle,možná to je ono.
http://www.autofashion.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=1717
Freak
Zaslal: so leden 13, 2007 6:06 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2006 Příspěvky: 233 Bydliště: Benešov u Prahy
Jo to bude ono.bratránek mi něco takovyho taky cpal,když see měl eště nákupní tašku na kolečkách Very Happy .řikal sem mu že nechci,že sem mladej a rozsvítit světla nezapomínám.ted na saxxu když otočim klíčkem tak se mi rozsvítí světla,ale je to na pí.u.nemužu dát při vypnutym motoru ani parkovačky natož kdzž mám nastartováno.prostě blbý!!!!! Twisted Evil

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: