punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - spodní kryt motoru-výroba

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  spodní kryt motoru-výroba

SAXISTA
Zaslal: st leden 17, 2007 2:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Ostrava
Mám prosbu,nemá někdo náhodou originál kryt pod motorem,nebo svou výrobu?Zjišťoval jsem možnosti jeho výroby a bylo by to reálné u firem co se zabývají zpracováním plastu a sklolaminátu.Ale potřebuji nějaké rozměry,ideálně i foto podle čeho bych to nechal vyrobit.V Citroenu za něj chtějí 2,5tis Rolling Eyes ,možná pokud by se to povedlo zrealizovat za rozumnou cenu, že by to bylo aktuální i pro někoho jiného.
Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miki
Zaslal: st leden 17, 2007 2:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
SAXISTA napsal:
Mám prosbu,nemá někdo náhodou originál kryt pod motorem,nebo svou výrobu?Zjišťoval jsem možnosti jeho výroby a bylo by to reálné u firem co se zabývají zpracováním plastu a sklolaminátu.Ale potřebuji nějaké rozměry,ideálně i foto podle čeho bych to nechal vyrobit.V Citroenu za něj chtějí 2,5tis Rolling Eyes ,možná pokud by se to povedlo zrealizovat za rozumnou cenu, že by to bylo aktuální i pro někoho jiného.
Díky.

naco ti to je ? sklolaminat alebo plast nic nevydrzia , jedina rozumna volba je plech

Zaslal: st leden 17, 2007 3:18 pm Odpovědět s citátem
...na co mi to je...?,vím že se to tu už řešilo.Na co si dávame koncovky výfuku,proč měníme pedály,volant...,prostě chceme něco proty naše vozítka udělat.Ale jinak jsem se díval na motor a je dost špinavý,ne od "technické" špíny,ale prostě bláto...,nikdo ať mi neříká že je to zase tak ůplná zbytečnost,určitě to trochu pomůže.
No myslel jsem plast,nebo sklolaminát,protože nemám možnost odkoukat výrobu z plechu z originálu nebo nějakého nákresu.Vůbec se nebojím že bych to nesvedl.No a tak když to bude z plastu podle nějakého vzoru-rozměrů-fotky tak výrobce to navrhne na PC.Ja totiž vůbec nemám představu jak to vypadá a kde se to uchycuje v originále.
Byla tu o tom diskuze,ale škoda že tu někdo neumístil nákres.
Nebyl by problém to udělat z dvojky hliníku.By to mělo ůčel a vypadalo dobře v ALstylu Wink
Miki
Zaslal: st leden 17, 2007 3:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
SAXISTA napsal:
...na co mi to je...?,vím že se to tu už řešilo.Na co si dávame koncovky výfuku,proč měníme pedály,volant...,prostě chceme něco proty naše vozítka udělat.Ale jinak jsem se díval na motor a je dost špinavý,ne od "technické" špíny,ale prostě bláto...,nikdo ať mi neříká že je to zase tak ůplná zbytečnost,určitě to trochu pomůže.
No myslel jsem plast,nebo sklolaminát,protože nemám možnost odkoukat výrobu z plechu z originálu nebo nějakého nákresu.Vůbec se nebojím že bych to nesvedl.No a tak když to bude z plastu podle nějakého vzoru-rozměrů-fotky tak výrobce to navrhne na PC.Ja totiž vůbec nemám představu jak to vypadá a kde se to uchycuje v originále.
Byla tu o tom diskuze,ale škoda že tu někdo neumístil nákres.
Nebyl by problém to udělat z dvojky hliníku.By to mělo ůčel a vypadalo dobře v ALstylu Wink

treba vliest pod auto , pomerat , pozret kam uchyt a vyrezat z plechu . mne sa to nevidi ako nejaky problem Wink

Zaslal: st leden 17, 2007 3:26 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
no, tak to su zvedave, jak to zvladnes a jak to bude vypadat. Pak hod fotky. Podle me to nema cenu, kdyz to neni z poradnyho zeleza, aby to chranilo pred narazem napr. Ja teda blato a spol. odklizim vapkou Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SAXISTA
Zaslal: st leden 17, 2007 3:42 pm Odpovědět s citátem
dave_m napsal:
no, tak to su zvedave, jak to zvladnes a jak to bude vypadat. Pak hod fotky. Podle me to nema cenu, kdyz to neni z poradnyho zeleza, aby to chranilo pred narazem napr. Ja teda blato a spol. odklizim vapkou Smile

No ja nepouzívám Saxo jako of-road...,myslím si že takový AL plech s prohyby je tuhý až až,a sklolaminát nemluvě...,vpodstatě stejný matroš jako kanoe,se z toho kdysi dělaly kastle na mondiály za komančů Very Happy
Laďa
Zaslal: st leden 17, 2007 4:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Někde to tady je, je to třeba pohledat, foto i to někdo už dělal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Max
Zaslal: st leden 17, 2007 7:09 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Ten krycí plech pod motor má nafocený Nik. Má to v galerii. Tak se na to podívej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: