Autor |
Zpráva |
< Servis ~ kontrolka teploty chladici kapaliny |
Gejza |
Zaslal: čt leden 25, 2007 9:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mam u saxa takovej problem.Ted to neni akutni mam auto na spalkach a pripravuju ho na leto,ale vyskytnul se mi takovej problem.Z niceho nic mi zacala rucicka klesat a stoupat uplne nepravidelne a ani kdyz sem zapnul klicek nenabehla(jako ze popoleze na spodni rysku)Vyndalali sme cidlo a zjistili sme ze cidlem to neni,pak sem mel venku i budiky a promerovali se a taky nic a kdyz sem je tam vratil zacalo to samo zase v pohode chodit.Ted se to znova objevilo.Nevite nekdo jak tenhle problem vyresit?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: pá leden 26, 2007 9:13 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Když Ti auto už dlouho stojí na špalkách, nemáš nějak nadměrně vybitou baterku? Hodnoty teploty nejdou tuším přímo na budík, ale do ECU a ta pak dává napětí na ukazatel teploty v palubovce. ECU je počítač, který potřebuje určitou minimální hladinu napětí, jinak může fungovat zkresleně, nebo vůbec.
Čistě polemizuji, ale baterku zkontroluj každopádně, jestli jsi dlouho nekontroloval. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Gejza |
Zaslal: pá leden 26, 2007 9:26 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
to mi delala kdyz sem normalne jezdil.Dokonce i kdyz sem mel koupenou novou baterku,takze baterkou to urcite neni.Mozna to bude nekde v elektrice ale nevim |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: pá leden 26, 2007 9:42 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Jak jsem tady na foru vyčetl, tak vadné čidlo teploty vody dělá problémy při startování. Jestli Ti motor chodí OK, Tak bych hledal chybu spíše v přístrojovce. Možná je někde velký přechodový odpor na konektoru, v pojistkách nebo studený spoj v samotném ukazateli, to může způsobit, že jednou to jde a jednou ne.. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 26, 2007 6:52 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
podle mne to muze delat bud spatna kostra a nebo spis je problem v samotnem budiku. Jete skus jit po kabelech jestli neni nekde spatnej spoj. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|