punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Přichycení plasů u VTS

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Přichycení plasů u VTS

mattell
Zaslal: pá duben 06, 2007 6:03 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
Chtěl jsem se zeptat, na jakých čudlících či bazmecích drží ty doplňkové plasty na VTS? Už kdysi jsem si všiml že když leštím vůz, tak na jedněch dveřích mi ten doplňkový plast uprostřed "docvakává" při přitlačení na dveře, že tam asi jedna ta "skobička" chybí a dnes jsem zase při čištění "bahna" z nádstavce prahu před zadním kolem na spolujezdcově straně zavadil o ten plast co pokračuje za předními dveřmi a jehož součástí je zadní lem a něco v něm "prdlo" a taky už má vůli - trošku odlízá... Sad Pod tou ochrannou boční lištou to ale drží všude dost festovně ne? Jaké máte zkušenosti? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: ne duben 08, 2007 4:27 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No třeba ty zadní lemy jsou přišroubovaný u nárazníku, ale jinak je to dost takový pofidérní. Jsou vlastně na tom lemu přilepený takový plíšku ktery jsou tvarově jako otočenej stupínek vítězů a v tom nejvyššíim bodě je takovej ten plastovej zacvakávací hajzl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mattell
Zaslal: so duben 14, 2007 6:53 am Odpovědět s citátem
Tak jsem čekal pánové větší ohlas... Sad Mi řekněte když tady co chvílí někdo shání lemy, že jste to ještě nikdy nepřidělávali? Dají se někde ty čudlíky koupit, nebo čím se to dá alternativně připevnit, aniž by se sundával celý ten díl. Problém mám že mi povolilo uchycení zadního spolujezdcova lemu co přechází do nástavce boku, v místě před zadním kolem těsně nad nádstavcem prahu... Díky
fredh
Zaslal: so duben 14, 2007 7:14 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2007 Příspěvky: 26 Bydliště: Jemnice
Zdravím, teď to budu řešit taky, ale slyšel sem, že to někdo lepí silikonem, nebo něčím podobným. Ale já prvně zkusím příchytky který sem objednal. Jsou trochu jiný, ale mají větší hlavičku, tak možná budou držet líp. Asi tak.
mishenko
Zaslal: so duben 14, 2007 7:14 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Ja tam mam obycajne prichytky (VTS 2001), daju sa za drobne kupit v Citroene, akurat davam dokopy lem a prah mi zase trocha otrca (casom sa to oceri), vcer a som ich 16 kupil za 90 Sk Smile
Ritchma vzdy rad dramatizoval ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Ritchma
Zaslal: so duben 14, 2007 9:08 am Odpovědět s citátem
Jo v citroenu se daj koupit stojí to naprostý drobný. Pokud ti ty plechy v kterejch jsou ty zacvakávací plastíky budou držet na lemu tak je to práce na dvacet minut, ale jestli ti z toho popadaj a zohejbaj se jako mě, tak tě lituju dopředu Wink
mattell
Zaslal: ne duben 15, 2007 6:09 am Odpovědět s citátem
no aspoň něco hoši, ale tak nad tím dumám, když máte lem nebo plast v ruce a chystáte se ho nanadat tak je to brnkačka, ale když vše drží dobře a ulomil se jen jeden čudlík a odlízá to v místě jak jsem popsal výše, jak to tam pak dostat? Nerad bych to odchlípaval tak až bych ulomil zase něco dalšího... No nic, asi budu muset zase otravovat mého citroen guru! Sad
Ritchma
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:27 am Odpovědět s citátem
se toho neboj kup si radši v citroenu víc těch plastíků oni budou vědět když jim řekneš co chceš, udělej si na to víc času a pro jistotu měj po ruce silikon kdyby to přece jenom upadlo tak to přilepíš, já myslim že ty moje byly nějak znetvořený od začátku, protože ten lem tam neseděl nikdy moc dobře
Lukes.2002
Zaslal: ne duben 15, 2007 11:41 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
mattell napsal:
no aspoň něco hoši, ale tak nad tím dumám, když máte lem nebo plast v ruce a chystáte se ho nanadat tak je to brnkačka, ale když vše drží dobře a ulomil se jen jeden čudlík a odlízá to v místě jak jsem popsal výše, jak to tam pak dostat? Nerad bych to odchlípaval tak až bych ulomil zase něco dalšího... No nic, asi budu muset zase otravovat mého citroen guru! Sad

Když to budeš oddělávat celý nemůže se s trochou opatrnosti stát nic horšího než že ulomíš další ty plastový cuplíky....jestli stojí cca 7 korun jeden tak myslím že to je obět kterou přežiješSmile

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Ritchma
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:01 pm Odpovědět s citátem
Nebo neupadnou ťuflíky ale zůstane to i s tym plechem na kastli Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: