Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Přichycení plasů u VTS |
mattell |
Zaslal: pá duben 06, 2007 6:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Chtěl jsem se zeptat, na jakých čudlících či bazmecích drží ty doplňkové plasty na VTS? Už kdysi jsem si všiml že když leštím vůz, tak na jedněch dveřích mi ten doplňkový plast uprostřed "docvakává" při přitlačení na dveře, že tam asi jedna ta "skobička" chybí a dnes jsem zase při čištění "bahna" z nádstavce prahu před zadním kolem na spolujezdcově straně zavadil o ten plast co pokračuje za předními dveřmi a jehož součástí je zadní lem a něco v něm "prdlo" a taky už má vůli - trošku odlízá... Pod tou ochrannou boční lištou to ale drží všude dost festovně ne? Jaké máte zkušenosti? Díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: ne duben 08, 2007 4:27 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No třeba ty zadní lemy jsou přišroubovaný u nárazníku, ale jinak je to dost takový pofidérní. Jsou vlastně na tom lemu přilepený takový plíšku ktery jsou tvarově jako otočenej stupínek vítězů a v tom nejvyššíim bodě je takovej ten plastovej zacvakávací hajzl. |
|
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: so duben 14, 2007 6:53 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak jsem čekal pánové větší ohlas... Mi řekněte když tady co chvílí někdo shání lemy, že jste to ještě nikdy nepřidělávali? Dají se někde ty čudlíky koupit, nebo čím se to dá alternativně připevnit, aniž by se sundával celý ten díl. Problém mám že mi povolilo uchycení zadního spolujezdcova lemu co přechází do nástavce boku, v místě před zadním kolem těsně nad nádstavcem prahu... Díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
fredh |
Zaslal: so duben 14, 2007 7:14 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravím, teď to budu řešit taky, ale slyšel sem, že to někdo lepí silikonem, nebo něčím podobným. Ale já prvně zkusím příchytky který sem objednal. Jsou trochu jiný, ale mají větší hlavičku, tak možná budou držet líp. Asi tak. |
|
|
Návrat nahoru |
|
mishenko |
Zaslal: so duben 14, 2007 7:14 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ja tam mam obycajne prichytky (VTS 2001), daju sa za drobne kupit v Citroene, akurat davam dokopy lem a prah mi zase trocha otrca (casom sa to oceri), vcer a som ich 16 kupil za 90 Sk
Ritchma vzdy rad dramatizoval ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so duben 14, 2007 9:08 am |
|
|
|
Jo v citroenu se daj koupit stojí to naprostý drobný. Pokud ti ty plechy v kterejch jsou ty zacvakávací plastíky budou držet na lemu tak je to práce na dvacet minut, ale jestli ti z toho popadaj a zohejbaj se jako mě, tak tě lituju dopředu |
|
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: ne duben 15, 2007 6:09 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no aspoň něco hoši, ale tak nad tím dumám, když máte lem nebo plast v ruce a chystáte se ho nanadat tak je to brnkačka, ale když vše drží dobře a ulomil se jen jeden čudlík a odlízá to v místě jak jsem popsal výše, jak to tam pak dostat? Nerad bych to odchlípaval tak až bych ulomil zase něco dalšího... No nic, asi budu muset zase otravovat mého citroen guru! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:27 am |
|
|
|
se toho neboj kup si radši v citroenu víc těch plastíků oni budou vědět když jim řekneš co chceš, udělej si na to víc času a pro jistotu měj po ruce silikon kdyby to přece jenom upadlo tak to přilepíš, já myslim že ty moje byly nějak znetvořený od začátku, protože ten lem tam neseděl nikdy moc dobře |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: ne duben 15, 2007 11:41 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |