Zdar lidi, už je mě to trapný tady otravovat ale auto nebrzdí, je nějakej speciální postup u odvzdušňování brzd? Dělal jsem to klasickým způsobem jako např.: u škody 120... Mam nové kotouče, destičky a i brzdový válec. Auto brzdí trochu až na podlaze, popřípadě dobře až po řádném našlapání. Už jsem to 5x odvzdušnil, spotřeboval jsem u toho 3 brzdovky. Stále na-hovno..... :-/
Zdar lidi, už je mě to trapný tady otravovat ale auto nebrzdí, je nějakej speciální postup u odvzdušňování brzd? Dělal jsem to klasickým způsobem jako např.: u škody 120... Mam nové kotouče, destičky a i brzdový válec. Auto brzdí trochu až na podlaze, popřípadě dobře až po řádném našlapání. Už jsem to 5x odvzdušnil, spotřeboval jsem u toho 3 brzdovky. Stále na-hovno..... :-/
tak muze to bejt neaka netesnost ale vydel bych to spis na problem s posilovacem brzd treba tam neni podtlak mne se osobne po oprave zadnich bzd odesel hlavni brzdovej valec
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru