zacala mi na Saxiku svietit kontrolka airbagov. vobec netusim kde by mohla byt xyba. Nemate s tym niekto skusenosti? samozrejme by som sa rad vyhol diagnostike, kde by mohli za tisicku, alebo kolko to stoji, povedat, ze je to nejaka prkotina, ktoru by som mozno zvladol sam. diky za info.
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 08. 03. 2007Příspěvky: 234Bydliště: Bratislava
jasnacka to zvladnes sam , pod sedackou su take konektory ... oranzove draty su tym spojene jedno ide dakam do auta , a druhe do sedacky a navzajom spojene konektorom , no a jak sa hybe sedackami dopredu a dozadu tak sa tam porusi kontakt a svieti kontrolka , pekne pozri pod sedacky a popritlacaj konektory doseba a kable do konektorov poriadne , vytahni kluc znovu to nastartuj a uvidis ze pomoze ja som to pred par tyzdnami riesil ...
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru