punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Poradte

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Poradte

Dar3cek
Zaslal: po květen 21, 2007 10:19 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
ahoj vsem...... mam asi tak 2 otazky......

1.chtel bych vedet kolik si mam pripravit na udelani rozvodu na saxo 16V i s praci nechci zadny presnosti jen na kolik to tak vyjde teoreticky

2.sakra jakej ono se dotoho leje olej? vim ze to tu uz bylo ale nemuzu to nejak najit....... Embarassed
nevim ani typ ani jestli polosintetika nebo sintetika? poradte please

Koupil sem si saxo a nic onem nevim...... Embarassed Embarassed dik.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adler
Zaslal: po květen 21, 2007 10:43 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
1. sada rozvodaku a kladek by oko 3500-5500 plus prace ...kolem litru bych rek ....
2.tusim 5w40 ale nejsem si jistej presne

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Miki
Zaslal: po květen 21, 2007 10:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
a ake saxo si kupil , lebo nie do vsetkych ide rovnaky olej

Zaslal: po květen 21, 2007 10:54 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 03. 2007 Příspěvky: 153 Bydliště: Beroun
Nechával jsem dělat rozvody minulý týden, sice na 1.4, ale třeba Ti to pomůže... Stálo mě to teda i s novým napínací kladkou a prací 6150,- Práce byla za 1500,- kladka se hýbe někde kolem litru 1000.-

Zaslal: po květen 21, 2007 11:06 pm Odpovědět s citátem
miki: pise 16v
mole22:celkem dost na 1,4 dyt tam je jen rozvodak a kladka .. nejdrazsi sada za by oko za 3500

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Miki
Zaslal: út květen 22, 2007 12:17 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Adler napsal:
miki: pise 16v
mole22:celkem dost na 1,4 dyt tam je jen rozvodak a kladka .. nejdrazsi sada za by oko za 3500

a vodna pumpa

Zaslal: út květen 22, 2007 7:08 am Odpovědět s citátem
to by mohlo by ono ...

Ritchma
Zaslal: út květen 22, 2007 9:42 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Jj vodní pumpa stojí kolem 1000-1500kč a olej 5w40
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: út květen 22, 2007 3:15 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
tak oleje uz se tu celkem resily byly tu docela dobry elaboraty tak skus trochu prohledat forum Very Happy

gordon SVK
Zaslal: út květen 22, 2007 5:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Very Happy no skus si pozriet tento topic ja som dal 10w40 ale mam 1,4
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=1607

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dar3cek
Zaslal: út květen 22, 2007 9:37 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Mole 22 napsal:
Nechával jsem dělat rozvody minulý týden, sice na 1.4, ale třeba Ti to pomůže... Stálo mě to teda i s novým napínací kladkou a prací 6150,- Práce byla za 1500,- kladka se hýbe někde kolem litru 1000.-
Dar3cek
Zaslal: út květen 22, 2007 9:39 pm Odpovědět s citátem
Miki napsal:
a ake saxo si kupil , lebo nie do vsetkych ide rovnaky olej
Koupil sem 1.6 16V Cool r.v.98 najeto 95tis ..... jede to jak svina Cool Cool Very Happy
Dar3cek
Zaslal: út květen 22, 2007 9:50 pm Odpovědět s citátem
jj dik vsem za rady ......... asi hned pristi tyden to necham udelat .... mam stoho malinko obavy , nered bych aby mi to nekde vybehlo Confused Mam jeste jednu otazecku....... dneska dorazim domu vylezu ze si otevru vrata a hle jako kdyby se z motoru ozyvalo cvakani Shocked tak tam tak stojim oblejzam to posloucham znelo to pravidelne....kurva jak bych vam to popsal......asi jako kdyby klepala na nejakym starym aute vačka nebo nejak tak...... predtim to nedelalo ozyvalo se to priblizne ze stredu motoru ....teda podle meho neznaleckeho usudku....bylo vedro auto dost topilo a bezel mi vetrak......ale to by stim asi nemelo nic spolecnyho nebo jo? ja se vtom kua vubec nevyznam a jen mi tam neco cvakne tak sem hned vyschízovanej Embarassed Smile kdyz to bude delat dal radci stim nekam pojedu at si to poslechnou odbornici...... Ale kdyby ste nahodou nekdo tusili co to dela nebo by mohlo delat napiste mi to dik Rolling Eyes Smile
MaTToS8806
Zaslal: út květen 22, 2007 10:22 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
Cvakanie z motoru ked ide na volnobeh ...normalka mne to tak cvaka odkedy mam SAXO , a bolo mi povedane ze ak to chcem opravit tak vymena krokoveho motoru klapky volnobehu ... snad som to moc neskomolil ... len je to urcite krokovy motor a presne sa nachadza v strede pod kapotou za blokom motora .
Mno a k problemu ... som sa informoval na tu vymenu a oni ze to staci vycistit a este stym najazdim vela km , akurat to bude jaksi cvakat tak si to nevsimam ... Myslim ze by si to cvakanie pocul dost zretelne ked otvoris kapotu a jak mas vzduchovy filter taku pixlu nekde hore oproti sedadlu vodica , tak ztoho ide rura do takeho akoby valca cierneho mno a to je ono tam to je zretelne pocut jak to stale cvaka ... kaslat nato -

Zaslal: út květen 22, 2007 10:32 pm Odpovědět s citátem
MaTToS8806 napsal:
Cvakanie z motoru ked ide na volnobeh ...normalka mne to tak cvaka odkedy mam SAXO , a bolo mi povedane ze ak to chcem opravit tak vymena krokoveho motoru klapky volnobehu ... snad som to moc neskomolil ... len je to urcite krokovy motor a presne sa nachadza v strede pod kapotou za blokom motora .
Mno a k problemu ... som sa informoval na tu vymenu a oni ze to staci vycistit a este stym najazdim vela km , akurat to bude jaksi cvakat tak si to nevsimam ... Myslim ze by si to cvakanie pocul dost zretelne ked otvoris kapotu a jak mas vzduchovy filter taku pixlu nekde hore oproti sedadlu vodica , tak ztoho ide rura do takeho akoby valca cierneho mno a to je ono tam to je zretelne pocut jak to stale cvaka ... kaslat nato -
jo presne presne tam ocad de ten blbej zvuk ale je mi divny ze to nedelalo takdopadne je pravda ze se mi stalo ze jsem z 5ky dal neutral a volnobezny otacky si jakoby trosicku klesli asi na 500 ale zase se to hned srovnalo a nedle to zase bylo ok .......to by melo bejt taky asi tim zejo?toho sem se fakt taky lek....takze radis vycictit?nebo nato srat...mno asi to vycistim. :)zejtra mi prijde "JAK NA TO" Very Happy tak to tam nejak vyctu.......diky moc Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: