SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj nemá někdo zkušenost s výměnou silenbloků motoru?? Já jen jestli to půjde svépomocí u garáže.
jo a mam jeden problémek... když mi saxík stojí na místě na volnoběh tak slyšim občasný poklepávání a jakmile jen šlápnu na spojku tak poklepávání ustane. Při jízdě nic.... pouze na volnoběh. Mam podezření na spojkové ložisko... mžyslíte že by to mohlo být ono???
Dík
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
MELHUBA KLUBUZaložen: 23. 02. 2005Příspěvky: 1262Bydliště: Bratislava
Bishboun napsal:
Ahoj nemá někdo zkušenost s výměnou silenbloků motoru?? Já jen jestli to půjde svépomocí u garáže.
jo a mam jeden problémek... když mi saxík stojí na místě na volnoběh tak slyšim občasný poklepávání a jakmile jen šlápnu na spojku tak poklepávání ustane. Při jízdě nic.... pouze na volnoběh. Mam podezření na spojkové ložisko... mžyslíte že by to mohlo být ono???
Dík
motorovy sa meni pomerne jednoducho ale doma to zas take jednoduche nebude. a to lozisko je to skoro na 100%
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 05. 2007Příspěvky: 235Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Zdravim....... Souhlasim je to na 100% ložisko...mě to dělá občas a vždycky když to udělá tak jen sešlápnu spojku a zase to dá na nějákou dobu pokoj..... už se chystam to vyměnit i s celou spojkou asi měsíc ale nikdy mi to nevyjde.........penězně Ten sinenblok nevim!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru