punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Silenbloky motoru a spojkové ložisko

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Silenbloky motoru a spojkové ložisko

Bishboun
Zaslal: čt červenec 12, 2007 1:55 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj nemá někdo zkušenost s výměnou silenbloků motoru?? Já jen jestli to půjde svépomocí u garáže.

jo a mam jeden problémek... když mi saxík stojí na místě na volnoběh tak slyšim občasný poklepávání a jakmile jen šlápnu na spojku tak poklepávání ustane. Při jízdě nic.... pouze na volnoběh. Mam podezření na spojkové ložisko... mžyslíte že by to mohlo být ono???

Dík

Zaslal: čt červenec 12, 2007 2:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Bishboun napsal:
Ahoj nemá někdo zkušenost s výměnou silenbloků motoru?? Já jen jestli to půjde svépomocí u garáže.

jo a mam jeden problémek... když mi saxík stojí na místě na volnoběh tak slyšim občasný poklepávání a jakmile jen šlápnu na spojku tak poklepávání ustane. Při jízdě nic.... pouze na volnoběh. Mam podezření na spojkové ložisko... mžyslíte že by to mohlo být ono???

Dík

motorovy sa meni pomerne jednoducho ale doma to zas take jednoduche nebude. a to lozisko je to skoro na 100%

Zaslal: čt červenec 12, 2007 10:14 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Zdravim....... Souhlasim je to na 100% ložisko...mě to dělá občas a vždycky když to udělá tak jen sešlápnu spojku a zase to dá na nějákou dobu pokoj..... už se chystam to vyměnit i s celou spojkou asi měsíc ale nikdy mi to nevyjde.........penězně Sad Confused Very Happy Ten sinenblok nevim! Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: