Autor |
Zpráva |
|
Radim |
Zaslal: po červenec 30, 2007 3:16 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
No oni to okna dou stahovat pořád i bez klíčků. To mi nepřijde, že to tak mělo bejt. A zjistil sem, že to auto vůbec nějak furt žere elektriku |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: po červenec 30, 2007 5:25 pm |
|
|
Anonymní
|
Radim napsal: No oni to okna dou stahovat pořád i bez klíčků. To mi nepřijde, že to tak mělo bejt. A zjistil sem, že to auto vůbec nějak furt žere elektriku
to mas lacnejsie ako benzin alebo naftu |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt srpen 02, 2007 12:30 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Radim napsal: No oni to okna dou stahovat pořád i bez klíčků. To mi nepřijde, že to tak mělo bejt. A zjistil sem, že to auto vůbec nějak furt žere elektriku okna dou jen na prvni polohu klicku asi mas nekde kratas |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Radim |
Zaslal: pá srpen 03, 2007 2:13 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Nějakej lišák to zapojil na zapalovač. Nevíte někdo jaká to má bejt původně pojistka? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt srpen 09, 2007 11:31 am |
|
|
|
Radim napsal: Nějakej lišák to zapojil na zapalovač. Nevíte někdo jaká to má bejt původně pojistka? podivej se do navodu k obsluze je to ctvrta pojistka nejde nahodou ta zasuvka taky az po otoceni klicku? |
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: čt srpen 09, 2007 3:11 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ne zásuvka jde pořád v návodu to najde je to kluk šikovná |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: čt srpen 09, 2007 5:11 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: Radim napsal: Nějakej lišák to zapojil na zapalovač. Nevíte někdo jaká to má bejt původně pojistka? podivej se do navodu k obsluze je to ctvrta pojistka nejde nahodou ta zasuvka taky az po otoceni klicku?
Nene zásuvka jede furt...o tom by mohl povídat Dave_FM který na srazu díky své ledničce ráno startoval přes moje startovací kabely.... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
Radim |
Zaslal: čt srpen 09, 2007 9:10 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Jo jo...Návod byl v kastliku . Ještě by mě zajímalo, na co sou ty relátka nad pojistkama. Neni k nim žádnej popis. Víte kolik vám Saxa berou proudu z baterky při vytaženým klíčku a všim vypnutym. Já tam mam asi 8 mA, což nevim co dělá, ale moc mě to netrápí. Ty vokýnka byli horší |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne srpen 12, 2007 9:41 am |
|
|
|
Radim napsal: Jo jo...Návod byl v kastliku . Ještě by mě zajímalo, na co sou ty relátka nad pojistkama. Neni k nim žádnej popis. Víte kolik vám Saxa berou proudu z baterky při vytaženým klíčku a všim vypnutym. Já tam mam asi 8 mA, což nevim co dělá, ale moc mě to netrápí. Ty vokýnka byli horší tak treba pamet radia, imob, myslim ze i pamet ECU, atd.. |
|
Návrat nahoru |
|
|