punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Těsnešní pod hlavou....(myslím)

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Těsnešní pod hlavou....(myslím)

Dar3cek
Zaslal: so září 15, 2007 10:49 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Nazdar chlapí...... Smile Uz sem dlouho nemel zadnej problem co?? Confused Dneska sem auto nastartoval na 3 ...mozna 2 valce.....kazdopadne to znelo jako sekacka na travu.... Shocked Smile po par vterinach se to chytlo...ale auto nez se ohreje zacalo fakt hodne kourit po ohrati se chova ok.....hned jak vychladne tak zase kouri nez se zas ohreje Confused a taky mi zacala kolisat teplota podle toho jak jedu...staci jen trosicku pridat vic plyn a hned trosku stoupne a naopak kdyz uberu tak zase za chvili klesne Sad .....predpokladam ze je to tesneni pod hlavou ale mohl byste mi to nekdo potvrdit na 100%.....? kua to bude zase penez......to si saxik postoji nez nejaky nasetrim Sad Crying or Very sad Crying or Very sad to se musi rovnat hlava atd co?ach jo...... Confused Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ritchma
Zaslal: ne září 16, 2007 8:33 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
To ti neřeknu jestli to je těsnění nebo ne ale líznout hlavu máš tak 500kč to neni žádná ukrutná částka, těsnění stojí 1000-1500 šrouby asi litr něco práce, zase taková hrůza to pokud to je těsnění to nebude Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tibi
Zaslal: ne září 16, 2007 10:55 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 08. 03. 2006 Příspěvky: 21 Bydliště: bratislava slovensko
Ak je to tesnenie a je prerazené medzi valcom a chladením , tak musíš mať kompresiu do chladiaceho systému ... otvor veko chladiča , naštartuj a keď sa motor ohreje , zopar krát mu dobre pridaj do otačok, aqk ti začne vyhadzovať vodu s chladiča , tak je v prdeli tesnenie .... /a možno hlava /
MaTToS8806
Zaslal: ne září 16, 2007 11:41 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
tibi: a este pridam skus stlacit hadicu co ide z motora do chladica bude uplne tvrda ak je to to tesnenie, a este pri studenom motore a VYPNUTOM !! otvor uzaver navrchu na motore kade sa nalieva olej a pozri naneho zospodu ci tam neuvidis nejaky biely povlak to by naznacovalo ze voda sa dostava do oleja, potom pozri tu vecicku na kontrolu oleja vytiehni to a pozri ci taktiez na tom neuvidis nejaky biely povlak alebo nieco nezvycajne co by tam byt nemalo ...
Potom pri studenom motore taktiez otvor nadobu na chladiacu kvapalinu ci na povrchu nebudu mastne skvrny - ver mi ze da sa tam pozriet na vodu aj skrz debilitu vyrobcu nadoby ... ak to tam videt nebudes tak si odstrihni papierik a strc ho do toho ponor do vody a vytiahni keby bola na povrchu mastnota-olej sa to na papier uchyti .Ak nieco z tych veci co som popisal zistis tak je to tesnenie pod hlavou ..

Zaslal: ne září 16, 2007 3:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Nic takovyho sem nenasel......voda ok,olej ok.......ale zato sem nasel povolenou svicku ktera byla oslehana. tak sem to udelal,svicky dal novy a uvidime jak to bude behat a jestli se neco bude dit........ snad ale ne.....jinak diky panove za rady.... Smile
MaTToS8806
Zaslal: ne září 16, 2007 5:44 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
tak potom neni pravdepodobne ze je to tesnenie pod hlavou ked si nic z veci vyssie nezistil a navyse mat povolenu sviecku hmm to sa necudujem ze ten valec nesiel tak uvidis dalej

Zaslal: ne září 16, 2007 7:39 pm Odpovědět s citátem
Dneska sem to byl project auto pri nastartovani nezakourilo vubec takze treba to bude ok...jenze to bych nebyl ja smolar kdyby se mi vzapeni nevysralo neco jinyho......takze .......jedu jedu a najednou rana jako kdyby neco prasklo.... zastavim a motor na volnobezny otacky vybruje jak svina uplne se mi stoho rozklepe cely auto Sad Sad ......zrejme sinenblok co? ach jo..... tak me panove ohromte kolik ta blbost stoji..? a myslite ze si to udelam doma sam? nebo je to zase na servis?....kdyz se to sere tak se to sere...... Crying or Very sad
Ritchma
Zaslal: ne září 16, 2007 8:01 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Tak jestli to je silentblok motoru jako že asi jo tak mě v citroenu řekli že na vtsko(nevim jak ostatní) ten hlavní stojí sedmičku, nakonec stál asi třetinu a doma by si to asi vyměnil, ale chtělo by to dobrý vybavení, spíš bych to dal do servisu...
Dar3cek
Zaslal: ne září 16, 2007 9:37 pm Odpovědět s citátem
ok....Zejtra musim najit co tam vubec prasklo protoze dneska sem to uz nenasel.....fotrik rikal ze mohl prasknout jen ten sroub co prochazi tim sinenblokem....coz nevim protoze sem ten sinenblok nikdy nevidel......kamaradovi takhle prask u punta GTčka a pak mu motor o nekolik cm niz nez ho mel normalne......me se ten motor nehnul ani o milimetr jen strasne vybruje. Sad Crying or Very sad Confused Crying or Very sad Crying or Very sad reknete mi nekdo kde ty sinenbloky vlastne sou???? kdybych mel alejspon rampu abych nato videl ze spoda Sad
Dar3cek
Zaslal: po září 17, 2007 9:57 am Odpovědět s citátem
Chlapííííí ...............tak uz vim co mi prasklo Confused je to ten sinenblok co je pod ridici jednotkou.skrz nej vede (zrejme) sroub a ten prask.... vím ze tu nekdo resil ze mu ten sroub taky praska ale to tema zustalo nejak nedoreseny......potreboval bych vedet jestli jako ten sroub co jde skrz jde nejak vyndat a vymenit a popripade jak vubec si nevim rady prasklo to tak blbe ze ani na jednu tu cast toho sroubu nejak nesahnu nebo ji nechytim abych stim mohl skusit otocit.snad ten srou pujdde nejak vyndat...prosim poomozte mi nekdo...Embarassed Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad....moc dik.... tady mate nejakou dokumentaci Confused ....... http://multipics.net/?id=537114&klic=1S611oke&overall=1
Laďa
Zaslal: po září 17, 2007 10:11 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Dar3cek napsal:
Chlapííííí ...............tak uz vim co mi prasklo Confused je to ten sinenblok co je pod ridici jednotkou.skrz nej vede (zrejme) sroub a ten prask.... vím ze tu nekdo resil ze mu ten sroub taky praska ale to tema zustalo nejak nedoreseny......potreboval bych vedet jestli jako ten sroub co jde skrz jde nejak vyndat a vymenit a popripade jak vubec si nevim rady prasklo to tak blbe ze ani na jednu tu cast toho sroubu nejak nesahnu nebo ji nechytim abych stim mohl skusit otocit.snad ten srou pujdde nejak vyndat...prosim poomozte mi nekdo...Embarassed Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad....moc dik.... tady mate nejakou dokumentaci Confused ....... http://multipics.net/?id=537114&klic=1S611oke&overall=1

Vyhodit silenblok, vytahovákem prasklých šroubů vyšroubovat prasklý šroub, nechat převrtat na 10 závit místo 8 ky a dát tam 10 šroub aby to drželo, ale ne že tam dáš nějaký pozink šroub z OBI
Dar3cek
Zaslal: po září 17, 2007 11:06 am Odpovědět s citátem
ok takze sinenblok vyhodit a koupit novej... ten prasklej sroub taky nejak dostanu ven..... kudy se tam ten sroub vubec sroubuje?? ja nikde nenasel ani hlavu toho sroubu nebo tak neco..... neboj sroub tam dam poradnej tatik zase neco nafasuje v praci Cool Very Happy
Dar3cek
Zaslal: st září 19, 2007 10:03 am Odpovědět s citátem
A je to..... Cool Very Happy sroub ze sinenbloku se mi podarilo dostat ven(teda tatínkovi) Smile prevrtany uz to mam a dneska jen tata prinese poradej sroub z prace.....a nestalo me to ani korunu jje snad nekdo sikovnejsi Cool Smile Smile kazdopadne vsem dik za rady

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: