punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Veci Ktore treba vymenit po kupe automobilu

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Veci Ktore treba vymenit po kupe automobilu

ozzy123
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:19 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Kosice
Poradte co svetko si mam vymenit po kupe automobilu. Az nieako podozrivo dobre mi ide. Budem menit palivovy filter, olejovy filter, olej, a vzduchovy filter este na co by som sa mal mrknut ?

Zaslal: po červenec 23, 2007 11:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
Rozhodně v jakém stavu je rozvodovej řemen,já když koupil saxíka tak jsem mu dopřál rozvoďák+kladky+vodnípumpu,klínovej řemen,svíčky,olej,vyměnil jsem vodu,proměřil baterku a kolik dává altík,palivovej filtr,a měl jsem možnost sehnat levně spojkovou sadu,tak jsem ji tam rovnou také dal a dával jsem přední kotouče + desky
Nyní dávám sport.filtr,nech si odněkoho zkontrolovat čepy a geometri zda ti v tom při nerovnostech netluče
no koukám že jsem si spíš skoro složil nové saxo Laughing
né ale mám pokoj a čisté svědomí jen jsem si říkal že klíňák by ještě vydržel,to samé spojka,ale ložisko bylo také pofidérní ,zase si myslím že mám od těch to věcí na hodně dlouho pokoj Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ozzy123
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:58 pm Odpovědět s citátem
Remen a rozvody boli asiq menene na 100 000 Km teraz mam 125 000, mam to poznacene na plate na motore z fixou takou zelenou. Mno uvidime asiq ho hodim do servisu na pozretie co by trebalo Smile Lebo az podozrivo dobre ide

Zaslal: út červenec 24, 2007 9:59 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
hod to k nějaké mu známemu nebo tě ošulej a kor cizí když jim řekneš že si to koupil a nevyznáš se v tom..
neříkám že tě všichni ošulej to né,ale raději za známím nebo kdo je takmezi lidma uvás uznávanej nebo ho někdo zná víš jak to myslím,ale v citroenu by si za to vzali majlant...... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SliM
Zaslal: út červenec 24, 2007 11:59 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 38 Bydliště: Čadca
Rozhodne by som pozrel ešte brzdy - apoň platne a kotúče - tá kontrola nič nestojí a brzdy sú brzdy ....
Ja som menil po kúpe aj to + zadné brzdové valčeky, pretože jeden "pustil" (ak to nikto ešte nemenil a vzadu máč bubnové brzdy tých 125000 je aurát tak ...)

Zaslal: ne srpen 05, 2007 11:08 am Odpovědět s citátem
Bol som na STk taq prisli na to ze by som si mal vymenit predne platnicky na brzdach lebo brzda zabera moc dole a su velmo scuchane len taq taq som presiel Smile Tesne, Taq asiq sa zameram toto leto

Zaslal: st srpen 22, 2007 5:35 pm Odpovědět s citátem
Taq olej je tam novy cisty som dost bol v rdeli aky tam bol sajrajt dal by sa krajat Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: