Potřeboval bych rychle poradit jak spojízdnit na Saxu blinkry ... mám ho doma jenom pár dní, ale nějak mi nešli pouštet výstražníky a dvakrát mi vyrazili pojistky, tak jse dneska skusil kouknout na spínač a celej byl vevnitř "rozlámanej" tak jsem ho vybral ale když ho tam dám nejdou blinkry prosím poraďte mi někdo jak to spojízdnit aspoň než koupím novej spínač, nutne potřebuju autíčkem jezdit ... Prědem děkuji ...
--
Hups, mám to špatně napsané!!!
Když ho vyberu, tak nejdou blinkry a když ho tam dám tak hezky hned vyrazí 10A pojistku ...
asi mas nekde neakej kratas skus projit kabely kolem toho spinace a nebo spis skratuje samotnej spinac bohuzel nevim jak je zapojenej takze nevim jak obejit jeho nepritomnost
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Tak nakonec jsem ukecal Citroňáky a v servisu mi to nejak zapojili tak, aby jsem nemusel kupovat zatím spínač ... takže zatím mi fungujou blikry ale nemám výstražníky :/
Tak nakonec jsem ukecal Citroňáky a v servisu mi to nejak zapojili tak, aby jsem nemusel kupovat zatím spínač ... takže zatím mi fungujou blikry ale nemám výstražníky :/
no tak aspon tak
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru