Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ dostat drát do dveří |
2unlimited |
Zaslal: po září 03, 2007 7:43 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: po září 03, 2007 10:26 pm |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: út září 04, 2007 8:09 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já to řešil tak,že sem jak ve dveřích,tak v kastli udělal nový otvory a provedl sem to jima a mezi to dal husí krk...asi nejlepší řešení....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út září 04, 2007 8:42 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Ja mam diru ve dverich a riznuty ten origos husi krk z ktereho to vede do te nove diry. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: út září 04, 2007 2:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
bud to napoj do neosazenejch konektorů, nebo místo těch neosazenejch vrtni díru a protáhni kabel |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: út září 04, 2007 3:23 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SkR@Bi napsal: bud to napoj do neosazenejch konektorů, nebo místo těch neosazenejch vrtni díru a protáhni kabel
to je sice dobrej nápad,ale podle toho kolikátku kabel tam chce vést a kolik má pinů osazenejch....Já sem top třeba vedl mimo,protože by se to tam nevešlo...a to sem vedl jenom 2x2,5qmm kabel.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: út září 04, 2007 3:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ale když už sme u toho vedení kabelů, tak jak ste vedli kabel na napájení zesíků?? Jediná nejjednodužší možnost je tim husym krkem pod volantem,jak k baterce vedou i ostatní kabely...tam sem vedl ze začátku 6qmm...to nebyl problém, ale teď potřebuju vést 50qmm a to už se tam nevejde ani za nic....
Nevíte kudy jinudy to vést?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
2unlimited |
Zaslal: út září 04, 2007 4:00 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: út září 04, 2007 4:13 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
citace: jamie.thomas Zaslal: út září 04, 2007 3:25 pm
ale když už sme u toho vedení kabelů, tak jak ste vedli kabel na napájení zesíků?? Jediná nejjednodužší možnost je tim husym krkem pod volantem,jak k baterce vedou i ostatní kabely...tam sem vedl ze začátku 6qmm...to nebyl problém, ale teď potřebuju vést 50qmm a to už se tam nevejde ani za nic....
Nevíte kudy jinudy to vést??
Tohle jsem taky řešil. Pod volantem jsou 2 průchodky, jedna by měla být volná, takže tam uděláš díru a protáhneš kabel.
Jinak se můžeš podívat sem. Taky jsem to dělal podle něj. http://www.saxo-vts.com/forum/viewtopic.php?t=6448 |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: út září 04, 2007 5:16 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Max napsal: citace: jamie.thomas Zaslal: út září 04, 2007 3:25 pm
Nevíte kudy jinudy to vést??
Tohle jsem taky řešil. Pod volantem jsou 2 průchodky, jedna by měla být volná, takže tam uděláš díru a protáhneš kabel.
Jinak se můžeš podívat sem. Taky jsem to dělal podle něj. http://www.saxo-vts.com/forum/viewtopic.php?t=6448
Tak takhle tam mám navedenou tu 6qmm....a to co tam vede on taky neni moc velký....ale tu 50qmm touhle dírouz prostě nedostanu.... (
Musí to jít ještě jinudy....a nějak abych nemusel třeba vrtat do kastle nebo tak... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|