cus kluci...mam takovej problémek... kdyz je motor studenej a nastartuju, tak mam otacky cca 850 a behem 5 sekund mi to na nautral chcipne.... pokud se ale motor ohreje (staci cca 5 minut cesty) tak je to ok.. otacky jsou na cca 1000 a už to nechcípe... nevíte co tam může být v řiti? nebo to je jen o nějakým nastavení?(zkoušel jsem posunout ten bowden co v něm je plynové lanko o jeden zoubek= otacky za studena 1000 ale po zahráti motoru cca 1800...takže to můj problém neřeší). Moc dík za Vaše rady a názory.
MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
Já mam studený otáčky cca 1100 a při zahřátym 850-950. Ale kdyz se dostanu mezi, tim myslim že motor neni ještě zahřátej a už chvilku běží tak by taky chtěl skoro chcípat...myslim si že je problém někde u ovládání nebo vypínání automatickyho sytiče, nebo aspoň to mi řek s servícu.. v mym případě to běží tak mi bylo doporučeno se v tom nehrabat , ale problém je to myslim stejnej.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru