SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 82Bydliště: Prešov a Galanta
Nazdar vospolok. Tak zase raz sa na mojom saxiku stal nevysvetlitelny jav. Minuly tyzden ked som sa vracal domov z dlhsej trasy, nieco mi zacalo hucat od laveho preneho kolesa. Najviac to bolo pocutelne od tych 40km/h do 80km/h. Pri vyssej rychlosti ten zvuk zmizol. Pred nedavnom som daval menit brzdove kotuce. Mohlo to byt tym ze sa medzi kotuc a dosticky dostalo nieco a to mi tam robilo nejaky ramus? Alebo to moze byt poloosa-presnejsie homokineticky klb? Lozisko vylucujem lebo som bol u znameho v servise dali to tam na zdvihak a lozisko je vraj v poho. Ten zvuk bol pritom taky cudny....take nieco ako by sa o seba obtierali nejake kovove casi a vytvaralo to hluk. A cuduj sa svete ked som presiel nejakych 200 km tak to prestalo. Od vtedy mam nabehnutych dalsich 500 a furt je ticho. Nemal niekto nieco podobne ?? Diky za vsetky odpovede.
SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 82Bydliště: Prešov a Galanta
no mal si ma vidiet ked to zacalo robit a predo mnou este 250 km domov..........ale aj tak stale mi vrta hlavou ta poloosa....viem ze uz je nacata lebo ten klbik uz v zatacke poklepkava....otaznre je ci je mozne aby to vydavalo taky sychajucia a zaroven huciaci zvuk.....dufam ze mas pravdu a su to len brzdy....aj ked mi nejde do hlavy preco to napriklad nerobilo hned po vymene, resp. po par km.....ale dik za odpoved
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru