Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Zamrznutá prístrojovka |
akatahu |
Zaslal: st listopad 21, 2007 10:10 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
pekný večer prajem,...
neviete mi poradiť čo sa mohlo stať s prístrojovkou? zamrzla...benzína a teplotu mám stále v strede, rýchlosť nulová aj ked idem 130, otáčky 1000....proste nič sa snou nedeje, ale benzinová kontrolka funguje, začala mi teraz svietiť, tak aspon viem že treba dotankovať a aj KM mi počíta na displayi...
prosim o každu radu čo stým može byť,...
Ďakujem. |
_________________ ----RESPEKT----
Existujem,teda som tak pozor na mna.... |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st listopad 21, 2007 11:00 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
akatahu napsal: pekný večer prajem,...
neviete mi poradiť čo sa mohlo stať s prístrojovkou? zamrzla...benzína a teplotu mám stále v strede, rýchlosť nulová aj ked idem 130, otáčky 1000....proste nič sa snou nedeje, ale benzinová kontrolka funguje, začala mi teraz svietiť, tak aspon viem že treba dotankovať a aj KM mi počíta na displayi...
prosim o každu radu čo stým može byť,...
Ďakujem.
Uplně to samé se mi stávalo....najdi pojistku na kabinu...je v pojistkové skříni pod volantem...je to tuším 30A ale nejsem si jistý...stačí ji vyndat a zase vrátit...pokud si nejsi jistý která to je tak to postupně udělej se všema...nic tím nezkázíš....pak se ozvy jestli to pomohlo... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
akatahu |
Zaslal: čt listopad 22, 2007 11:36 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jj dakujéééém....pomohlo,...bola to poistka na kraji v pravo dole.... je to asi na prístrojovú dosku, lebo ked som ju vybral vypli sa aj hodinky,...
teda ešte raz Dakujeeem,... |
_________________ ----RESPEKT----
Existujem,teda som tak pozor na mna.... |
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 6:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SUPER se to čte, tak by to mělo vypadat, popsat závadu, dobrodinec poradí co by to mohlo být, problém se jeví jako že bude třeba koupit celou novou přístrojovku, případně ji z půli rozebrat a šup ho, taková kravina co zvládne každý a pomohlo to, PARÁDA, tak by to mělo vypadat, gratuluju... To já zase mám asi list ve větráku, do pytle jak tam se blbě leze to rozebírat... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: so listopad 24, 2007 3:29 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: ne listopad 25, 2007 11:05 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
stalo sa mi to iste, pomohlo vybratie a znovu vlozenie tej poistky a odvtedy je pokoj neviem asi to obcas chce restart |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: po listopad 26, 2007 2:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mattell napsal: SUPER se to čte, tak by to mělo vypadat, popsat závadu, dobrodinec poradí co by to mohlo být, problém se jeví jako že bude třeba koupit celou novou přístrojovku, případně ji z půli rozebrat a šup ho, taková kravina co zvládne každý a pomohlo to, PARÁDA, tak by to mělo vypadat, gratuluju... To já zase mám asi list ve větráku, do pytle jak tam se blbě leze to rozebírat...
v kterym?? jako jestli u chladice tak u 1,5d je přístup dobrej a pokud myslis vetrak vnitrni tak ten je na tri srouby. staci se jen otocit na zada a lehnout si k noham spolujezdce )) dobre jde vyndat. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
|