punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Cvakani

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Cvakani

EiFFeL
Zaslal: po prosinec 12, 2005 1:14 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
Zdravim,

obcas se mi stava ze mi samo od sebe zacne za jizdy cvakat nejaky relatko... puvodne jsem myslel ze mi blbnout blinkry, ale v noci jsem nic nezporoval... jeste jsem pak pozoroval ze mi kdyz pri cvakani otocim mirne volantem tak ustane, teda pokud to neni nahoda ze to zrovna prestane... v aute teda uz nejsou airbagy, tak jestli to neni tim, a ta kontrolka co tam na me blika a pak sviti me uz taky zacina sr**... je nejakej jednoduchej zpusob jak ji vypnout???

diky moc

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Anonymní
Zaslal: po prosinec 12, 2005 2:31 pm Odpovědět s citátem
projdi sekci servis jsou to prave blinkry typicka zavada Idea Wink
Anonymní
Zaslal: po prosinec 12, 2005 2:32 pm Odpovědět s citátem
zarovku airbagu zneskodnis jednoduse tak ze vyndas zarovku z palubky a nebo najdes pojistku pres kterou sviti ale to bez el. schematu nenajdes...
EiFFeL
Zaslal: po prosinec 12, 2005 2:49 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
hej diky moc... Wink

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ritchma
Zaslal: po prosinec 12, 2005 3:00 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Já sem tu žárovku vykuch abych měl klid, ale bacha až to tam budeš vracet ty budíky aby nějaká žárovka maličko nepovyskočila, protože mě teď nesvítí podsvícení teploty vody Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael
Zaslal: ne srpen 13, 2006 4:47 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Dobrý den
Čtu tady že má někdo podobný problém jako já se Saxem 1.5.D r.v.96 a má najeto 170tis.?
Mám problém s relátkem od blinkrů, které procvakává, dá se říct při každém spuštění rozsvícení jakékoliv žárovky ve vozidle. Například při sešlápnuté brzdě rozsvítí se zadní brzdová světla a relé začne cvakat, ale blinkry neblikají. Někdy procvakne párkrát, ale většinou poslední dobou cvaká rychle za sebou a přestanete až při přerušení el.spojení se žárovkou. Také stěrače jak pustím tak rozcvakají relátko od blinkrů pořád v něm rychle puká a přestane až vypnu stěrače, ale blinkry nefungujou. Blinkry normálně fungujou jak mají při zapnutí a když jsou vypnuté tak blbne relé s určitýma spotřebičema.
Četl jsem tady radu že by mohlo pomoct servis pravých blinkrů. Mohl by prosím někdo zkonkretizovat na co bych se měl podívat? Jestli někde a kde na dráty, koncovky nebo někde na nějaký centrální panel či uzel nebo na něco někde v pojistkové skříni, jestli může nebo je někde nějaký kraťas?
Děkuji moc za případnou radu co s tím.
BX19GTI
Zaslal: ne srpen 13, 2006 5:00 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Hele budu zase trochu rejpat. Jestli máš model kterej má novou palubku s displejem, kterej ukazuje počet km tak tam žádnou žárovičku nenajdeš. Sou tam ledky naletovaný na základ desce. Jenom zkurvíš ty ledky. Dělá se to nějak přes odpor kterej se připojí na ty drátiky co tam zbyli.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: