punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Problém Saxino nejede nejde zařadit

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Problém Saxino nejede nejde zařadit

Bishboun
Zaslal: st listopad 21, 2007 9:00 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj potřeboval bych poradit. Když jsem se rozjižděl do kopce tak jsem slyšel takovej divnej zvuk jako když mi v motoru někdo muchlá noviny, ale normálně sem se rozjel. Ujel jsem 5km zastavil a při běhu motoru jsem už nezařadil rychlost...kromě zpátečky. Chcípnul jsem a normálně mi jdou zařadit všechny kvalty. Tak jsem popojel ale jen na jednicku (neslo za behu vyradit) Když mačkám spojku tak jde volněji než jindy. Už v minulosti jsem si všim že na N mi to dělá nějákej šilhavej zvuk a slabe klepani a když jsem vymáčknul spojku zvuk přestal. Mam podezření na spojkove lozisko (asi se vysypalo) Nemá někdo zkušenosti stimhle problémem a výměnou spojky??

Dík B.

Zaslal: st listopad 21, 2007 10:00 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Bishboun napsal:
Ahoj potřeboval bych poradit. Když jsem se rozjižděl do kopce tak jsem slyšel takovej divnej zvuk jako když mi v motoru někdo muchlá noviny, ale normálně sem se rozjel. Ujel jsem 5km zastavil a při běhu motoru jsem už nezařadil rychlost...kromě zpátečky. Chcípnul jsem a normálně mi jdou zařadit všechny kvalty. Tak jsem popojel ale jen na jednicku (neslo za behu vyradit) Když mačkám spojku tak jde volněji než jindy. Už v minulosti jsem si všim že na N mi to dělá nějákej šilhavej zvuk a slabe klepani a když jsem vymáčknul spojku zvuk přestal. Mam podezření na spojkove lozisko (asi se vysypalo) Nemá někdo zkušenosti stimhle problémem a výměnou spojky??

Dík B.

s tym zvukom som to aml aj ja podobne, mal som v haji spojkove lozisko, teraz ma novu spojku a slape ok Wink
Morpheus_02
Zaslal: so listopad 24, 2007 8:52 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 05. 2007 Příspěvky: 27 Bydliště: Trnava
Aku spojku odporucate do Saxo vyraba aj Sachs? a su aj dobre?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: