Zdravím všetkých majitelov saxa potreboval by som poradiť s tým mojím.
Nefunguje mi posilnovač riadenia a ani mi nefunguje ventilátor kúrenia (všetky poistky sú v poriadku).A dalšia vec ktorá má trápi je že po zohriati motora mi motor točí len do 2000 otáčok a ked skúšam pridávať tak sa motor dusí.Za studena mi motor točí pekne...
Menil som aj palivový filter aj vzduchový ale v tom to není.
Zdravím všetkých majitelov saxa potreboval by som poradiť s tým mojím.
Nefunguje mi posilnovač riadenia a ani mi nefunguje ventilátor kúrenia (všetky poistky sú v poriadku).A dalšia vec ktorá má trápi je že po zohriati motora mi motor točí len do 2000 otáčok a ked skúšam pridávať tak sa motor dusí.Za studena mi motor točí pekne...
Menil som aj palivový filter aj vzduchový ale v tom to není.
Diky moc za radu tak to s tým posilňovačom, to bolo len v spínačke.Len stále mi ho dusí po zohriati motora (nechce točiť do otáčok).Nevieš mi ešte poradiť kde nájdem to čidlo?Alebo to môže byť v niečom inom, lebo ked mi to začne robiť tak nesvieti kontrolka teploty chladiacej kvapaliny?Kamoš mi hovoril že je zlé asi čerpadlo ale mne to všetko začalo robiť po tom ako sa mi zasekol kľúč v spínačke od vtedy mi nešlo servo a po zohriati motora mi ho dusí.
Budem velmi vďačný ak mi pomôžete dík...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru