Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Co policie na neony pod autem? |
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 12:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: st leden 04, 2006 1:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
cau no hele, vyjadrovat se k podsvecovani 1,1 radsi ani nebudu ale jeden kamos neony ma a ma vypinani neonu vedle ridice a co to jde se snazi zavcas vypnout (nebo nevim jestli si hraje jen na dulezityho) ...pry uz par pokut za neony dostal. |
|
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 1:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
in0 napsal: cau no hele, vyjadrovat se k podsvecovani 1,1 radsi ani nebudu ale jeden kamos neony ma a ma vypinani neonu vedle ridice a co to jde se snazi zavcas vypnout (nebo nevim jestli si hraje jen na dulezityho) ...pry uz par pokut za neony dostal.
mas recht, s 1.1 to nema cenu ale mam svoje maly auticko rad takze proc mu to taky nedoprat ....
jo a s tim ze to zavcas vypne tak tomu vubec neverim, ja to mam prichystany na predelavani palubovky taky a fakt se to stihnout neda, protoze v ty chvili kdy je uvidis ze ti vecer mavaji tou jejich stopkou, tak v ty chvili jsi uz tak blizko ze to nema efekt ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: st leden 04, 2006 3:58 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No nechci bejt zlej, ale nárazník je hroznej, vejfuk mi příjde že ti leze ven, diody ve světlech je opravdu přežitek, neony když se ti to líbí tak dejme tomu. No a zástěrky s nápisem turbo to mě málem zabilo
Jo a abych se vyjádřil k tématu. Jde o to jakýho policajta chytneš. Co já vim tak za neony většinou pokutu dávaj pokud se jim zrovna nelíbíš nebo nemaj dobrou náladu, když padneš na blbce, tak 500Kč a vejš........ |
|
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 4:22 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ritchma napsal: No nechci bejt zlej, ale nárazník je hroznej, vejfuk mi příjde že ti leze ven, diody ve světlech je opravdu přežitek, neony když se ti to líbí tak dejme tomu. No a zástěrky s nápisem turbo to mě málem zabilo
Jo a abych se vyjádřil k tématu. Jde o to jakýho policajta chytneš. Co já vim tak za neony většinou pokutu dávaj pokud se jim zrovna nelíbíš nebo nemaj dobrou náladu, když padneš na blbce, tak 500Kč a vejš........
jak rikam, auto je v restavbe ... a asi dlouho bude, nejsu prachy a cas |
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: st leden 04, 2006 4:49 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Tak to jsi měl velké štěstí na švestky pač u nás to pokutují. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 5:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
nok napsal: Tak to jsi měl velké štěstí na švestky pač u nás to pokutují.
hm, dik aspon vim ze nemam jezdit do zlina |
_________________ Saxo 40kw |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st leden 04, 2006 5:01 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: st leden 04, 2006 5:12 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Za xsicht???? Tak to se divím, že mě brali jen jednou v životě
Jinak je pravda, že neony už jsou minulostí... |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
Venda |
Zaslal: st leden 04, 2006 5:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jo jo, s poldama je sranda . Párkrát mě taky zastavili. Byl sem hodnej a tak ani oni nedělali problémy. Dvakrát se mi stalo že sem s nima asi pět minut kecal o svym autě. Ptali se kolik to má koní , výbavu a tak. Jeden mi začal vyprávět o své dieselové 205. Dyk sou to taky jen lidi |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st leden 04, 2006 5:56 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 6:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Adler napsal: joo to byvaly casy kdy me zastavily a ptali se co to je za auto ...a co ze to mam v kufru ....a tak dale ..ale prisel jednou jeden aktivista co nema rad upravy.....a kdyz sem odne dva dny posobe dostal flastra tak sem se nim chyt ... a co salsi stavenio to flastr ... posledni dobou se to jakstaks uklindilo pac vyhrozujou bodovym systemem...ale jak kdo zase ...
sem zvedav jak to bude obodovany ty upravy |
_________________ Saxo 40kw |
|
Návrat nahoru |
|
|