punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Co policie na neony pod autem?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Co policie na neony pod autem?

hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 12:26 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 11. 2005 Příspěvky: 191 Bydliště: Rovina
Ahojky všichni, tudle se mi povedlo že mě poprvé zastavily policajti s rozsvícenými neony. Zatim moje autíko je v konstrukční fázi, takže je to skoro to jedinný co na něm není ze standartu, kupodivu říkali že jim to nevadí, ba naopak, aspoň je prý auto více viditelné. Jen to nesmí oslňovat jiné účastníky silničního provozu. Snad to tedy berou v rozumném měřítku a nijak moc jim to nevadí nebo jsem měl štěstí Smile. hejhixx

p.s. zde je ukázka, ale je to foceny za pohybu a to fatak nevzal Sad

http://hejhal.com/saxo/2/index.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
in0
Zaslal: st leden 04, 2006 1:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
cau no hele, vyjadrovat se k podsvecovani 1,1 radsi ani nebudu Smile ale jeden kamos neony ma a ma vypinani neonu vedle ridice a co to jde se snazi zavcas vypnout (nebo nevim jestli si hraje jen na dulezityho) ...pry uz par pokut za neony dostal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 1:36 pm Odpovědět s citátem
in0 napsal:
cau no hele, vyjadrovat se k podsvecovani 1,1 radsi ani nebudu Smile ale jeden kamos neony ma a ma vypinani neonu vedle ridice a co to jde se snazi zavcas vypnout (nebo nevim jestli si hraje jen na dulezityho) ...pry uz par pokut za neony dostal.

mas recht, s 1.1 to nema cenu ale mam svoje maly auticko rad takze proc mu to taky nedoprat ....

jo a s tim ze to zavcas vypne tak tomu vubec neverim, ja to mam prichystany na predelavani palubovky taky a fakt se to stihnout neda, protoze v ty chvili kdy je uvidis ze ti vecer mavaji tou jejich stopkou, tak v ty chvili jsi uz tak blizko ze to nema efekt ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ritchma
Zaslal: st leden 04, 2006 3:58 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No nechci bejt zlej, ale nárazník je hroznej, vejfuk mi příjde že ti leze ven, diody ve světlech je opravdu přežitek, neony když se ti to líbí tak dejme tomu. No a zástěrky s nápisem turbo to mě málem zabilo Laughing

Jo a abych se vyjádřil k tématu. Jde o to jakýho policajta chytneš. Co já vim tak za neony většinou pokutu dávaj pokud se jim zrovna nelíbíš nebo nemaj dobrou náladu, když padneš na blbce, tak 500Kč a vejš........
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 4:22 pm Odpovědět s citátem
Ritchma napsal:
No nechci bejt zlej, ale nárazník je hroznej, vejfuk mi příjde že ti leze ven, diody ve světlech je opravdu přežitek, neony když se ti to líbí tak dejme tomu. No a zástěrky s nápisem turbo to mě málem zabilo Laughing

Jo a abych se vyjádřil k tématu. Jde o to jakýho policajta chytneš. Co já vim tak za neony většinou pokutu dávaj pokud se jim zrovna nelíbíš nebo nemaj dobrou náladu, když padneš na blbce, tak 500Kč a vejš........

jak rikam, auto je v restavbe ... a asi dlouho bude, nejsu prachy a cas
nok
Zaslal: st leden 04, 2006 4:49 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Tak to jsi měl velké štěstí na švestky pač u nás to pokutují.

Zaslal: st leden 04, 2006 5:00 pm Odpovědět s citátem
nok napsal:
Tak to jsi měl velké štěstí na švestky pač u nás to pokutují.

hm, dik aspon vim ze nemam jezdit do zlina Smile Smile

Zaslal: st leden 04, 2006 5:01 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Mno ja unas dostavam flastra za xsicht at uz jedu v jakymkoliv aute treba jako spolujezdec Very Happy ....jinak neony nemusim uz sou pase a svetylka blikatka taky ne...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
nok
Zaslal: st leden 04, 2006 5:12 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Za xsicht???? Tak to se divím, že mě brali jen jednou v životě Laughing
Jinak je pravda, že neony už jsou minulostí...

Zaslal: st leden 04, 2006 5:18 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Jo jo, s poldama je sranda Smile . Párkrát mě taky zastavili. Byl sem hodnej a tak ani oni nedělali problémy. Dvakrát se mi stalo že sem s nima asi pět minut kecal o svym autě. Ptali se kolik to má koní Smile , výbavu a tak. Jeden mi začal vyprávět o své dieselové 205. Dyk sou to taky jen lidi Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Adler
Zaslal: st leden 04, 2006 5:56 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
joo to byvaly casy kdy me zastavily a ptali se co to je za auto Smile...a co ze to mam v kufru ....a tak dale ..ale prisel jednou jeden aktivista co nema rad upravy.....a kdyz sem odne dva dny posobe dostal flastra tak sem se nim chyt ... a co salsi stavenio to flastr Sad ... posledni dobou se to jakstaks uklindilo pac vyhrozujou bodovym systemem...ale jak kdo zase ...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 6:08 pm Odpovědět s citátem
Adler napsal:
joo to byvaly casy kdy me zastavily a ptali se co to je za auto Smile...a co ze to mam v kufru ....a tak dale ..ale prisel jednou jeden aktivista co nema rad upravy.....a kdyz sem odne dva dny posobe dostal flastra tak sem se nim chyt ... a co salsi stavenio to flastr Sad ... posledni dobou se to jakstaks uklindilo pac vyhrozujou bodovym systemem...ale jak kdo zase ...

sem zvedav jak to bude obodovany ty upravy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: