Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Lakované krytky na vnější zpětná zrcátka |
dyk77 |
Zaslal: po červen 14, 2010 7:48 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Už asi 3 roky se mi doma válí krytky na vnější zpětná zrcátka.
Koupil jsem je v Autokelly. Mají už základovou barvu a dát je do laku nebude velký problém. Problém je v tom, že nevím kam přesně udělat do zrcátek díry pro úchyty co má každá krytka.
Napadlo mě, jestli by tu nebyl nějaký dobrovolník a neudělal mi z papíru šablonu, nebo neporadil jak na to. Byl bych moc vděčen.
|
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: po červen 14, 2010 7:51 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
uchyty urizni a normalne to na to zrcadko prilep. Mam to tak taky. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: po červen 14, 2010 8:07 pm |
|
|
|
To mě taky napadlo no. Ale trochu se obávám toho, že krytka nebude přesně kopírovat zrcátko a že to bude někde odstávat. Ono je to docela logický , že to tak bude, a to proto, aby mírně pružila při nacvaknutí a neplavala na svém místě.
Pak mě napadlo mírně namazat zadní plochu krytky a napatlat tam silikon v tenké vrstvě cca 1mm. Nechat ho vytuhnout a pak jej sloupnout a byla by šablona jak fík, ale je to moc sr..í. Navíc nevím jestli bych to nepotrhal |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: po červen 14, 2010 8:07 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: po červen 14, 2010 8:17 pm |
|
|
|
detail nafoceny nemam, zitra ti to nafotim. Ale neni se ceho bat. Krytka pasuje luxusne. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 14, 2010 8:20 pm |
|
|
|
normálně to z těch kritek uřízni a zbytek po řezání zahlaď brusným modelářským kotoučkem ve vrtače a máš to krásně rovný, pak už stačí jen nalepit. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: po červen 14, 2010 8:32 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |