punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - trhana jizda pri studenym motoru

Autor Zpráva

<  Servis  ~  trhana jizda pri studenym motoru

redswift
Zaslal: čt leden 10, 2008 1:07 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 11. 2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Rokycany
mam saxo 1.5D a když ji studenou nastatuji a rozjedu se, tak mi cca necelej pul kilometr auto docela skube. koukal jsem, že i z výfuku jde celkem čoud. když je auto zahratý, tak už to neděla. nevíte někdo cim by to mohlo bejt? Začalo to delat nedavno jen, ale jen nekdy...ted už to děla, ale skoro pri kazdym studenym startu Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adler
Zaslal: čt leden 10, 2008 5:16 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
bud spatny zhavic e.. nebo ti pada nafta ale to je min pravdepodobne ..... skus pohledat s eto tu resilo pred zimou

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
redswift
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:34 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 11. 2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Rokycany
Adler napsal:
bud spatny zhavic e.. nebo ti pada nafta ale to je min pravdepodobne ..... skus pohledat s eto tu resilo pred zimou

zhavici svíčky mam nové NGK, pal. filtr taky novej, s tim padanim nafty jsem trochu skeptickej-nemělo by se to projevovat i na volnobeh?(to u mě není-az po pridání plynu) muj znamej měl problem s ventilem u pal.filtru a salo mu to vzduch trochu hned po nastartovaní a s pridáním víc.. možná to měl ale oddelanejsi a me tahne az s pridanim plynu... no radsi to zkontroluju a pak napíšu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: