Autor |
Zpráva |
< Servis ~ palivovy filtr |
in0 |
Zaslal: po říjen 31, 2005 11:53 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zdravim, predpokladam ze u pripojenych hadic k palivovymu filtru maji vsichni takovej nacvaklej plisek pomoci kteryho tu hadici sundavaji, ze? nebo to ma nekdo jinak? ja tam totiz zadnej plisek nemam a skroutit nebo tahem stahnout taky nejde... jsou tam nejaky zarazky radoby na plisek co s tim? |
|
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTIa |
Zaslal: po říjen 31, 2005 9:09 pm |
|
|
Anonymní
|
Hlavně to nezkurvy, jen se ty umělohmotný pojistky zamáčkno dovnitř a hadička se stahne. ZATLAČIT NA TU POJISTKU A FILTR Z HADIČKY VYSUNOUT. Taky jsem to zkurvil než jsem na ten mechanizmus přišel. |
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: po říjen 31, 2005 9:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zitra na to kouknu a kdyz se nepovede tak poslu foto diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: út listopad 01, 2005 1:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tak se nepovedlo, muzete mi popsat kde je " umělohmotný pojistky zamáčkno dovnitř " a "ATLAČIT NA TU POJISTKU"? porad mam takovy blby pocit ze mi tam neco chybi podle toho co jsem cetl.
|
Naposledy upravil in0 dne st leden 04, 2006 12:42 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
nik |
Zaslal: čt listopad 03, 2005 7:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Takže InO jsem tady.Jdeme na to.Musim se přiznat že jsem si nebyl jistý jestli to také neskur... vím.Ale dal jsem si na čas a nakonec jsem na to přišel.Podle mě a v porovnání s mím autem ti tam nic nechybí.Pokud to tam nechybí i mě,ale to pochybuji protože by tam ty plišky jak píšeš byli i dost zbytečné,protože to drží i "tak" jako bejk.Jak máš ty fotky,beru třeba tu první,tak uplný konec té hadicky neni kulatý ale jsou tam na obou stranách takové plošky(úplně až u toho filtru) Ty zmáčkneš třeba kombinovanými kleštěmi a pootočíš(doprava,doleva) aby jsi ji uvolnil a odlepil pokud tam není (dokonce i přischlá) potom by mela jít jednoduše a lehce dolů.PS pokud už to nemáš ale hotový a nepíšu z křížkem po funuse. Čus Nik |
_________________ 1.1 SX 8V 44kw r.v. 97 - taky řežu zatáčky |
|
Návrat nahoru |
|
Jelen |
Zaslal: so listopad 05, 2005 10:13 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jj, presne tak |
_________________ 1,4 taky jede |
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: ne listopad 06, 2005 10:32 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Na těch fotkách je to nešikovně vyfoceno. Ta pojistka co se zmáčkne je zrovna vždy z odvrácené strany. Mi to přijde jako že nás In0 testuje |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: st leden 04, 2006 12:40 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
když jsem na to šel poprvý, nějak jsem na to neměl čas a pak jste mě vybláznili, že jsem se za to bál vzít, ale po dnesku vím, že by to zvládlo malý dítě.
takže: na jedný straně je menší konektor u hadice, ten se normálně stáhne (ani jsem nemusel nějak kroutit nebo tak něco, šlo to hladce) a na druhé straně (mám to blbě vyfocený) je takovej bílej čtvereček, myslim že po obou stranách, kterej se zatlačí (stačí prstama) dovnitř a pak už se to sesune taky v pohodě. při operaci vyteče obsah filtru 1-2dcl benzínu.
PS: komu se to nepovede je bačkora |
|
|
Návrat nahoru |
|
Saty |
Zaslal: st leden 04, 2006 8:24 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jo menil jsem ho taky a bez problemu, udelal jsem ted pred zimou takovou akci - palivový, vzduchový, olejový filtr, olej, svíčky |
_________________ Saxo 1,4 VTS (75PS, 120Nm), Uniroyal Rainsport-1 195/45 @ 7x15" ET15 Alessio Monza
Fotogalerie |
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: ne leden 08, 2006 10:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
bych to asi taky mel udelat kdyz se to nikdy nedelalo co, kde se to da koupit na netu? nejakej link, nebo odbornej nazev abych vedel co schanel a nekoupil zas neco jinyho jako u vzduchaze:-( |
_________________ Saxo 40kw |
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: ne leden 08, 2006 11:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja pro nej byl v autokelly, jinak treba elit... myslim ze hodne prodejcu nejakou znacku mit bude, dela to dost vyrobcu. na tech trech kilech to asi nema cenu moc objednavat z netu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: po leden 09, 2006 8:46 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
in0 napsal: ja pro nej byl v autokelly, jinak treba elit... myslim ze hodne prodejcu nejakou znacku mit bude, dela to dost vyrobcu. na tech trech kilech to asi nema cenu moc objednavat z netu.
jj dik |
_________________ Saxo 40kw |
|
Návrat nahoru |
|
Janda |
Zaslal: po leden 09, 2006 12:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
in0 napsal: ja pro nej byl v autokelly, jinak treba elit... myslim ze hodne prodejcu nejakou znacku mit bude, dela to dost vyrobcu. na tech trech kilech to asi nema cenu moc objednavat z netu.
Má pravdu, já ho kupoval v D-Caru taky asi za 300...jinak měnit by se měl každejch 60000km... |
_________________ 1.1i - 60 koní (třema kopytama v hrobě) |
|
Návrat nahoru |
|
|