zdravím všetkých, vie niekto pomôcť? Zostalo mi zabrzdené pravé zadné koleso, lanko ručnej brzdy som povolil a nepomohlo. Lanko na ľavé zadné koleso sa dá potiahnuť (a zabrzdí) lanko do pravého kolesa sa nedá vôbec povytiahnuť. Bubon neviem dať dole, skúsim to sťahovákom. Mohol sa ten mechanizmus rozsipať?
SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
miro82 napsal:
zdravím všetkých, vie niekto pomôcť? Zostalo mi zabrzdené pravé zadné koleso, lanko ručnej brzdy som povolil a nepomohlo. Lanko na ľavé zadné koleso sa dá potiahnuť (a zabrzdí) lanko do pravého kolesa sa nedá vôbec povytiahnuť. Bubon neviem dať dole, skúsim to sťahovákom. Mohol sa ten mechanizmus rozsipať?
me se to ted stalo .... utrhla se mi pakna a vspricila se.... nasrouboval jsem na buben trubku a cukal az se to uvolnilo a musel jsem vymenit pakny.. mozna kdyz to nepomuze zkusi pod ruckou u vyfuku povolit lanko z uchytu.
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru