Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ nabušená webowka |
dyk77 |
Zaslal: pá leden 13, 2006 7:43 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Tady je jeden odkaz pro ty kteří ho ještě nenašli a rádi by investovali do Saxa. Nedělám nikomu reklamu jen je to asi nejrozsáhlejčí česká stránka kterou jsem dosud našel, na které se dá najít poměrně dost zajímavých a pěkných doplňků na všechny Saxíky a udělat z nich Sexíky.
Jestli někdo máte podobné české odkazy, kde je více doplňků na Saxo , tak sem s nimi.
http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1 |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: pá leden 13, 2006 8:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no hele, reklama to je jak brno a myslim ze je vsichni zname. navic hodne znas asi negativne, protoze web maj sice plny vyrobku ale nejsou schopni polovinu z tech veci vubec dodat, viz zkusenosti tuneru a druhou polovinu schopny jsou ale po mesicni cekacce. takze ja naopak doporucuju nakupovat kdekoliv, jen ne na autodoplncich.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: pá leden 13, 2006 10:57 pm |
|
|
|
Tak jsem zase o něco chytřejší
Tak alespoň na inspiraci se to šikne. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: so leden 14, 2006 2:52 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
jj taktak u autodoplnku beru pres kamose..naba trvala pomaly mesic.... predni maska na g1 taky trva mesic a este neni ...je to unich nadyl ......ale sortiment maj velkej nekdy se stane ze poslou neco spatne...... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Venda |
Zaslal: so leden 14, 2006 10:07 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já sem si objednával asi dvakrát nějaký věci ještě na černý Saxo z www.tuning-centrum.cz . Občas maj zajímavý slevy a vždycky my to poslali max do čtrnácti dnů. To je zas moje zkušenost s internetovejma obchodama . |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: so leden 14, 2006 11:08 am |
|
|
|
No tak to já kupoval na www.cartechgroup.cz sice web nic moc, ale zlvášť pro členy tuning fóra sou slevy a navíc umí sehnat kde co. Něco sem bral od www.speedpro.cz (taky web nic moc, ale umí sehnat spoustu věcí), něco od mk-racing.cz (umí OMP věci). Něco od lexani.cz (můžu jedině doporučit se jim vyhnout obloukem). Volant sem bral v c.a.t. tuningu, web maj úplně na nic a je to spíš obchod se stylingovými věcmi a jinak sem tam seženu něco rozumnýho jetýho jako teď ten budík |
|
|
Návrat nahoru |
|
|