punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - nabušená webowka

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  nabušená webowka

dyk77
Zaslal: pá leden 13, 2006 7:43 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Tady je jeden odkaz pro ty kteří ho ještě nenašli a rádi by investovali do Saxa. Nedělám nikomu reklamu jen je to asi nejrozsáhlejčí česká stránka kterou jsem dosud našel, na které se dá najít poměrně dost zajímavých a pěkných doplňků na všechny Saxíky a udělat z nich Sexíky.
Jestli někdo máte podobné české odkazy, kde je více doplňků na Saxo , tak sem s nimi. Wink

http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
in0
Zaslal: pá leden 13, 2006 8:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
no hele, reklama to je jak brno Wink a myslim ze je vsichni zname. navic hodne znas asi negativne, protoze web maj sice plny vyrobku ale nejsou schopni polovinu z tech veci vubec dodat, viz zkusenosti tuneru a druhou polovinu schopny jsou ale po mesicni cekacce. Sad takze ja naopak doporucuju nakupovat kdekoliv, jen ne na autodoplncich.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dyk77
Zaslal: pá leden 13, 2006 10:57 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Tak jsem zase o něco chytřejší Idea
Tak alespoň na inspiraci se to šikne.

Spotřeba CITROEN SAXO
Adler
Zaslal: so leden 14, 2006 2:52 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
jj taktak u autodoplnku beru pres kamose..naba trvala pomaly mesic.... predni maska na g1 taky trva mesic a este neni ...je to unich nadyl ......ale sortiment maj velkej nekdy se stane ze poslou neco spatne......

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Venda
Zaslal: so leden 14, 2006 10:07 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Já sem si objednával asi dvakrát nějaký věci ještě na černý Saxo z www.tuning-centrum.cz . Občas maj zajímavý slevy a vždycky my to poslali max do čtrnácti dnů. To je zas moje zkušenost s internetovejma obchodama Smile .
Ritchma
Zaslal: so leden 14, 2006 11:08 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No tak to já kupoval na www.cartechgroup.cz sice web nic moc, ale zlvášť pro členy tuning fóra sou slevy a navíc umí sehnat kde co. Něco sem bral od www.speedpro.cz (taky web nic moc, ale umí sehnat spoustu věcí), něco od mk-racing.cz (umí OMP věci). Něco od lexani.cz (můžu jedině doporučit se jim vyhnout obloukem). Volant sem bral v c.a.t. tuningu, web maj úplně na nic a je to spíš obchod se stylingovými věcmi a jinak sem tam seženu něco rozumnýho jetýho jako teď ten budík Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: