punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Saxo sedacky

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Saxo sedacky

mishenko
Zaslal: so leden 14, 2006 2:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Caute, uz som tu raz pisal daco o sedackach, ale nemozem tu temu najst. Bavili sme sa tam o rozdieloch sedaciek v normal saxe a vo vts. Bolo povedane, ze tie vo VTS su tvrdsie. Mna by zaujimalo, ci maju aj ine bocne vedenie abo podobne. Ma to dakto ako porovnat ? Chcem si dat od autopotahy.sk potah, bo mi vadi ta detska izba v aute. Foter mojej frajerky to ma v Tourane asi rok a vyzera to stale OK. Myslim, ze som videl aj nejakeho uzivatela saxoclubu, ze to ma na sedackach, ale nepamatam si kto to bol a mam pocit, ze nemal VTS, preto taka otazka ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: so leden 14, 2006 2:38 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
sedacka z vts je oproti normalnim sedackam tvrdsi ..ma vetsi bocni vedeni na sedaku a aj na operadle to ma jinou konstrukci...jinak potahy si nechal delat NIk cucni mu do galerie ... kupoval si sedaky ze 106 rally

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
mishenko
Zaslal: so leden 14, 2006 2:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Aha, to bol nik ? A nevies nahodou, ci mu to nerobila firma MAK ? Asi mu napisem Very Happy
Adler
Zaslal: so leden 14, 2006 2:51 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
jo to uz nevim tusim nekdo v olmiku ..mu pisni a bude

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ritchma
Zaslal: so leden 14, 2006 10:56 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Hezký potahy jestli se nemýlim má Láďa a má je taky na VTSku, třeba by taky poradil Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nik
Zaslal: ne leden 15, 2006 1:08 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Čao Mishenko.Tak jsem se díval a článek v kterém jsem to popisoval když jsem to dělal asi někdo sněd Smile Potahy jsem si nechal dělat na zakázku v Olomouci (Adlere,maš super paměť "mimichodem") ve firmě (teď jsem ve službě takže s hlavy nevím mám to doma) zitra bych ti ji napsal,na míru.Podmínka byla že jsem musel alespoň jedno sedadlo dovést,protože ho neměli tipizované v seznamu a museli ho nechat oskenovat.Jinak jsou to sedačky jak už podotknul Adler Smile ze 106 relly,která je má už docela povedené a nemůžu na ně dát dopustit.Celej vnitřek mě přišel i na menší raneček peněz,ale rozhodně to za to stálo Smile OBJEKTIVNĚ (a to myslím vážně)Co jsem měl možnost porovnat a svést se v sedačkách jak relly tak Vts než jsem je koupil,tak jsem se rozhodnul jednoznačně relly.Jsou ještě tvrdší a i tak jsou pohodlné.Naskytla se mi možnost a to jsem i "sám čuměl" že když jsem je scháněl,tak se na nedalekém vrakovišti,právě u Olomouce vyskytlo namraky roztřelené relly že z předku nic nezbylo,dostalo to na předek z boku a interiér byl až na Air-Bagy nedotčený.Tak se poštěstilo a už byly doma.Nic jim nebylo,ale musel jsem to nějak barevně sladit ze zadníma protože jsem je měl světlé a z te 106 jsem zadky nechtěl,protože tam byly nedělitelné.Tak jsem to hodil celé do černa.Viz Galerie/členové/nik. Kdyby něco,ptej se. Wink Čao Nik

Zaslal: ne leden 15, 2006 4:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Ritchma napsal:
Hezký potahy jestli se nemýlim má Láďa a má je taky na VTSku, třeba by taky poradil Very Happy

Moc neporadím, byla to nějaká Slovenská firma se zastoupením v Prostějově, ale nějak už ji na netu nemůžu najít Embarassed ale autopotahy.sk to myslím nebyla, za druhé tenkrát jsem si neuvědomil že sedačky na VTS jsou jiné a ty potahy co tam mám tak nesedí úplně přesně a za třetí jsou dost kvalitní a udělali mi logo jaké jsem chtěl, ale stály asi 2 600 bez DPH. Sad
mishenko
Zaslal: ne leden 15, 2006 5:34 pm Odpovědět s citátem
Nik tak dik, skus pozriet tu firmu. Inak autopotahy.sk to robia tiez tak, ze im necham sedacku a oni to oscanuju a usiju. Len aby to nebolo moc preflakle ...
Lada : ta cena je v poriadku, tieto stoja aj viac ...
Venda
Zaslal: po leden 16, 2006 6:43 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Rozdíl v sedačkách pro normal Saxo a VTS mi přišel docela brutální. U těch normálních boční vedení nestojí za nic, občas sem po nich klouzal Smile . Sedí se v nich ale pěkně. Ty ve VTSu sou o poznání tvrdší a o tom vedení ani nemluvim. Držej hezky Smile . Dobrý sou sedačky s bočníma airbagama, opirátko má boční vedení odzhora dolu a i sedák má lepší.
nik
Zaslal: út leden 17, 2006 10:48 am Odpovědět s citátem
Takže Mishenko,možná ti udělám radost.Ty potahy jak jsem se díval na účtence tak adresa je "TA OLOMOUCKÁ" uvedená na těch stránkách www.autopotahy.sk v zastoupení né jak píše Laďa v Prostějově ale v Olomouci v ČR. Smile Jsou fakt super viz i foto.Díky tomu oskenování jsou až neskutečně přesné.Díval jsem se na tu cenu,přišli mě na 4200kč,byly by určitě ale levnější kdybych si tolik nevymrčoval.Nechal jsem si tám dát ty červený loga citroenu na opěrky zad a dvakrát zpevňit a prošít boční vedení sedaček.Proto je to vedení tak tvrdé ale super plní funkci jakou má.Záruka je 5 let,což také něco značí.Jdi určitě do toho,pokud jsi ochoten tolik investovat,v tomto pripade se to určitě vyplatí. Wink Ať se ti zadaří,dej vědět.Čus Nik

Zaslal: út leden 17, 2006 12:44 pm Odpovědět s citátem
Super, si ma vcelku potesil. Takze teraz dalsie otazocky, ked odpovies spravne, tak si mozes vybrat zensku kozmetiku za tisic Very Happy Dal si si spravit potah aj na zadne sedadla ? A ako je to s tym spevnenim a presitim bocneho vedenia ? Oni do toho daco nasiju ?
nik
Zaslal: út leden 17, 2006 8:05 pm Odpovědět s citátem
Mishenko,jednak se podívej do te galerie/členové/nik,fotky ti určitě odpoví na mnoho otázek a přečti si ještě jednou ty předchoží články co jsem zde napsal i o zadních sedačkách,že jsem je musel barevně sjednotit z těma relly ze 106 protože byly světlé barvy.Jak jsi se ptal na to zpevnění,nijak to extra neprošívali ale nechal jsem si tam dát hrubší a mnohem pevnejsí latku,která to ještě zpevnila. Wink Půjdeš do toho taky? Ale je to pálka co,za potahy? Very Happy

Zaslal: út leden 17, 2006 8:35 pm Odpovědět s citátem
nik napsal:
Mishenko,jednak se podívej do te galerie/členové/nik,fotky ti určitě odpoví na mnoho otázek a přečti si ještě jednou ty předchoží články co jsem zde napsal i o zadních sedačkách,že jsem je musel barevně sjednotit z těma relly ze 106 protože byly světlé barvy.Jak jsi se ptal na to zpevnění,nijak to extra neprošívali ale nechal jsem si tam dát hrubší a mnohem pevnejsí latku,která to ještě zpevnila. Wink Půjdeš do toho taky? Ale je to pálka co,za potahy? Very Happy

Fotky som videl uz davno, preto som sa tu na to pytal, len som si nepamatal v koho galerii to bolo. Vyzeraju takisto ako aj z autopotahy.sk, preto som sa pytal priamo na nich, ci to nie su oni. Cena je v pohode, taka ako tam maju na stranke, uz som s nimi komunikoval asi rok dozadu, ked som si chcel dat spravit na Civica. To spevnenie sa mi paaaci.
Asi sa s nimi spojim, ked bude cash navyse Very Happy
d~ za pomoc

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: