punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Číslo barvy

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Číslo barvy

pwt
Zaslal: st březen 26, 2008 1:09 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 15. 05. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Praha
Ahoj,

Nějaký zmetek mi udělal na autě asi metrový škrábanec na bočních lištách. Osobně bych ho nejraději zabil, kdyby se mi dostal do rukou. Mám Saxo 1,1i v originální modré metalíze z roku 2000. Neznáte někdo číslo barvy, abych si mohl koupit alespoň sprej a nemusel se na ten vrchol barbarství koukat??? Nepředpokládám, že by Citroen měl více odstínů modré metalízy.

Moc díky.

Zaslal: st březen 26, 2008 1:26 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
kod barvy je u starych modelu na konzoli leveho tlumice, pri pohledu do motoru je to vpravo, u novych je na stitku na karoserii u ridicovych dveri.
Podle webu jsou ty odstiny barvy aspon tri.

Posli VIN a je to.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Barth3Z
Zaslal: st březen 26, 2008 10:38 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
pwt napsal:
Ahoj,

Nějaký zmetek mi udělal na autě asi metrový škrábanec na bočních lištách. Osobně bych ho nejraději zabil, kdyby se mi dostal do rukou. Mám Saxo 1,1i v originální modré metalíze z roku 2000. Neznáte někdo číslo barvy, abych si mohl koupit alespoň sprej a nemusel se na ten vrchol barbarství koukat??? Nepředpokládám, že by Citroen měl více odstínů modré metalízy.

Moc díky.

tich farieb je docela hodne napr http://www.uniquecarsandparts.com.au/colour_codes_citroen.htm niekde na hdd mam este jedno pdf kde je to trosku podrobnejsie podla rokov a podla typu citroena rozdelene a tu to je: http://colorweb.ixell.com/document/?f=409541m-342CITROEN_eb.pdf
Dar3cek
Zaslal: čt březen 27, 2008 12:01 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Normálka si skoč tam gde dělaj auto laky a barvy....meli by mit vzorkovnik na auta citroen a podle toho ti namichaj tuzku na laky.... stoji kolem 100Kč... Nejistější je ale jim říct rovnoou to číslo co je na ty konzoli toho tlumiče.... Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
pwt
Zaslal: ne březen 30, 2008 12:36 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 15. 05. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Praha
Moc díky, ani ve snu by mě nenapadlo koukat se na tlumič. Hned se tam podívám a obstarám si barvu do zásoby, protože člověk nikdy neví kdy . . . . . .

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: